Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Camping RCN Zeewolde aan het Veluwemeer

RCN Campings in Flevoland

Genieten aan het Veluwemeer

Kom kamperen op een RCN Camping in Flevoland. RCN Camping Zeewolde ligt direct aan het Veluwemeer in Flevoland. Het Veluwemeer is een geweldige kampeerlocatie voor de kleine en grote watersportliefhebber. Surfers, zeilers, vissers, zonaanbidders, iedereen geniet hier met volle teugen. 

Kamperen in Flevoland
De combinatie van bos en strand maakt camping RCN Zeewolde een unieke thuishaven voor alle leeftijden. Geniet van je verblijf in Flevoland op een ruime kampeerplaats! Ook met een boot ben je welkom in onze jachthaven.

Kom kamperen aan het water op een camping in Flevoland!

Kies je RCN camping in Flevoland
Kamperen tussen bos en water in de jongste provincie
Camping RCN Zeewolde

Camping RCN Zeewolde

Veelzijdige camping aan het Veluwemeer in Flevoland met onder andere een eigen jachthaven, surfstrand, trailerhelling en zwemstrand. Maar ook een overdekt zwembad en waterspeelparadijs.

Altijd wat te doen in Flevoland

Uitstapjes en activiteiten in Flevoland

Camping RCN Zeewolde bevindt zich in de provincie Flevoland. Het 'Nieuwe Land', hoe deze provincie ook wel genoemd wordt, heeft meer te bieden dan menigeen denken. Het Horsterwold en de Oostvaardersplassen zijn unieke natuurgebieden. En dan is er natuurlijk ook de Veluwe aan de overkant van het meer, vlot bereikbaar via Harderwijk of met het fietsveer van Zeewolde naar Strand Horst. In de buurt van RCN Zeewolde zijn er talloze mountainbikeroutes, je fietst of wandelt zo de Stille kern in; ee nprachtig uitgestrekt groen gebied of ontdek de omgeving op een andere manier en doe een GPS-wandeling. Ook voor kinderen is het volop genieten met attractiepark Walibi Holland en het Dolfinarium dichtbij. Bekijk onze tips in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in Flevoland.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail