Camping RCN Zeewolde aan het Veluwemeer

RCN Zeewolde aan het Veluwemeer

Ontdek de camping en de regio Flevoland

Bij RCN Zeewolde vind je het beste van Flevoland gecombineerd met de rust en schoonheid van het Veluwemeer. Onze camping aan het Veluwemeer is de ideale plek voor watersporters, natuurliefhebbers en gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie met een scala aan faciliteiten.

 

Boek je plek aan het water

Droom je van een vakantie aan het water? Deze camping aan het Veluwemeer is de plek waar je moet zijn. RCN Zeewolde combineert het beste van Flevoland met de pracht van het Veluwemeer. Wacht niet langer en reserveer je plekje aan het water voor een onvergetelijke vakantie. Het is tijd om te genieten van alles wat RCN Zeewolde te bieden heeft.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud

Waterrijk genieten aan het Veluwemeer

Watersport en ontspanning op en om de camping

Camping RCN zeewolde staat synoniem voor waterplezier. Met directe toegang tot het Veluwemeer, is er geen betere plek om te zeilen, surfen of zwemmen. De uitgestrekte wateren nodigen uit tot lange dagen gevuld met plezier en avontuur op het water. En na een dag vol activiteiten kom je heerlijk tot rust op onze ruime kampeerplekken met uitzicht op het kabbelende water.

 

Maar deze camping in het prachtige Flevoland biedt meer dan alleen waterpret. De omliggende natuur nodigt uit tot fietsen en wandelen door de bossen en over de heide. En voor de kleintjes is er het Dolfinarium in Harderwijk, een gegarandeerd succes voor een dagje uit.

Ontdek Flevoland's finest

De leukste uitstapjes en activiteiten op en om de camping

Kies voor een camping Flevoland en ontdek de unieke charme van deze jonge provincie. RCN Zeewolde ligt centraal, waardoor je gemakkelijk uitstapjes maakt naar de Oostvaardersplassen of het indrukwekkende Aviodrome. De omgeving is rijk aan cultuur en natuur, met voor ieder wat wils direct in de buurt.

 

Voor meer leuke omgevingstips die je absoluut niet mag missen, bekijk je snel het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in en om Flevoland.