Camping Utrechtse Heuvelrug gezin natuur zandvlakte drone

Camping op de Utrechtse Heuvelrug

Kamperen op de Utrechtse Heuvelrug

Welkom bij onze camping op de Utrechtse Heuvelrug, de idyllische uitvalsbasis voor een onvergetelijke campingervaring. Hier, waar de natuur je omarmt en de vogels je welkom heten, vind je de perfecte mix van outdoor avontuur en huiselijk comfort. RCN het Grote Bos biedt een diversiteit aan kampeerplekken, van schaduwrijke bosplaatsen tot zonnige veldjes, allemaal omringd door het weelderige groen van dit historische landschap.

Jouw plekje in het groen
Camping RCN het Grote Bos in Utrecht wacht op je. Sluit je dag af met een barbecue onder de sterren of een gezellig kampvuur. Bij RCN het Grote Bos creëer je herinneringen die je nog lang bijblijven. Wacht niet langer en boek nu je verblijf bij ons. Ontdek zelf waarom zoveel gasten jaar na jaar terugkeren naar onze camping op de Utrechtse Heuvelrug.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud

Actief kamperen in de regio Utrechtse Heuvelrug

Avontuur voor jong en oud

Kamperen op de Utrechtse Heuvelrug betekent actief genieten. De regio staat bol van de activiteiten, van mountainbiken door de bossen tot kanoën op de Kromme Rijn. Voor de kinderen zijn er avonturenparken en dierentuinen in de omgeving, terwijl de wandel- en fietsroutes je langs de mooiste plekjes van de Heuvelrug leiden.

 

Ook is het voor de echte sporters mogelijk om op het park aan een survivalavontuur deel te nemen met onze vrienden van Hang-on. Op en om de camping op de Utrechtse Heuvelrug hoef je je nooit te vervelen!

 

Je vindt al onze actieve omgevingstips terug in het uitgebreide overzicht van de Utrechtse Heuvelrug.

Cultuur & natuur op de Utrechtse Heuvelrug

Nabij de camping in omgeving Utrecht

De Utrechtse Heuvelrug is een schatkist vol culturele juweeltjes. Van de majestueuze kastelen en forten die de regio rijk is tot de pittoreske dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Duik in de geschiedenis bij het Nationaal Militair Museum of verken de geheimen van Kasteel Amerongen. Cultuurliefhebbers vinden hier altijd iets van hun gading.

 

Onze camping op de Utrechtse Heuvelrug is dus jouw startpunt voor ontdekkingstochten. Fiets door de glooiende heuvels of wandel langs de uitgestrekte heidevelden. En met steden als Utrecht en Amersfoort in de buurt, is een dagje shoppen of een terrasje pakken nooit ver weg. De Utrechtse Heuvelrug zelf biedt een adembenemend decor voor al je foto's en herinneringen. Uitgekeken op de Utrechtse Heuvelrug? Bekijk dan onze camping op de Veluwe of onze andere campings midden in de natuur in Nederland.