RCN campings in Zeeland: kamperen aan het Veerse meer of aan het Noordzeestrand in Zeeland.

RCN camping in Zeeland

Genieten op onze camping in Zeeland aan het strand

RCN de Schotsman in Kamperland pal aan het Veerse Meer ligt op slechts enkele kilometers van het Noordzeestrand. Het landschap van het voormalige eilandenrijk kenmerkt zich door het vele water. Onze camping is ideaal voor surfers, duikers en zeilers. Wil je juist luieren op het strand? Domburg, Renesse, Ouddorp, Kamperland of Veere zijn vanaf de camping makkelijk bereikbaar. 

Kom je kamperen in Zeeland bij RCN de Schotsman? Het is dé plek voor een onvergetelijke vakantie aan de Zeeuwse kust. Onze gezellige camping is de ideale bestemming voor iedereen die houdt van kamperen in Zeeland.

Kies je RCN camping in Zeeland
Vakantie aan het strand
  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud

Faciliteiten bij het kamperen aan het Veerse Meer

Van binnen- tot buitenzwembad

Bij RCN de Schotsman zijn er talloze mogelijkheden voor vermaak tijdens je kampeervakantie. Of je nu van waterpret, speelplezier, sporten of ontspanning houdt, het park heeft voor ieder wat wils. 

  • Binnenzwembad: Dompel jezelf onder in het plezier van ons binnenzwembad, waar je ongeacht het weer kunt genieten van een verfrissende duik. 
  • Binnenspeeltuin: Voor de jonge vakantiegangers is er een binnenspeeltuin waar ze kunnen ravotten en spelen, ideaal voor dagen waarop buitenactiviteiten minder geschikt zijn. 
  • Fitnessruimte: De sportievelingen kunnen zich uitleven in de fitnessruimte met uitzicht over het Veerse Meer.  
  • Tennisbanen: Wil je graag een balletje staan? Er zijn tennisbanen beschikbaar om jouw tennisvaardigheden aan te scherpen. 

Kortom, of je nu de voorkeur geeft aan zwemmen, spelen, fitnessen of tennis, RCN de Schotsman zorgt ervoor dat je kampeervakantie gevuld is met diverse vormen van plezier en ontspanning. 

Kamperen in Zeeland aan het strand

bij RCN de Schotsman

In Kamperland, pal aan het Veerse Meer en op 2 km van het Noordzeestrand ligt onze camping. Een camping midden in Zeeland met eindeloze watersport mogelijkheden. De kampeerplaatsen zijn hier minimaal tachtig vierkante meter groot, die ruimte zorgt voor de nodige ust en privacy, ook op onze kampeervelden.

 

Naast de plaatsen met uitzicht op het water zijn er ook plaatsen met beschutting van bomen en struiken. Je hebt altijd voldoende plek om te relaxen of te spelen bij je tent.

 

Watersportliefhebbers en zonaanbidders kunnen kiezen voor een kampeerplaats aan het water. Vanuit deze open plaatsen heb je een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Dat klinkt toch fantastisch? Wacht dus niet langer en boek snel jouw ultieme vakantie op onze camping in Zeeland!

Camping RCN de Schotsman in Zeeland