Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN campings in Zeeland: kamperen aan het Veerse meer of aan het Noordzeestrand in Zeeland.

RCN Campings in Zeeland

Genieten direct aan het water

Kom kamperen op een RCN Camping in Zeeland! Onze campings in Zeeland liggen direct aan het water en zijn ideaal voor watersport.

Kamperen in Zeeland
RCN Camping de Schotsman in Kamperland ligt pal aan het Veerse Meer is op slechts enkele kilometers van het Noordzeestrand. RCN Camping Toppershoedje wordt door een duinenrij gescheiden van het breedste strand van Nederland en ligt vlakbij het Grevelingenmeer, op de grens met Zeeland.

Ga naar een RCN camping in Zeeland en geniet van de eeuwige strijd tussen mens en zee. Het landschap van het voormalige eilandenrijk kenmerkt zich door het vele water. Onze campings in Zeeland zijn ideaal voor surfers, duikers en zeilers. Wil je juist luieren op het strand bij Domburg, Renesse, Ouddorp, Kamperland of Veere, dan is een kampeervakantie in Zeeland echt genieten. 

Kies je RCN camping in Zeeland
Vakantie aan het strand
RCN Toppershoedje - Ouddorp aan Zee

RCN Toppershoedje - Ouddorp aan Zee

RCN Toppershoedje ligt in Ouddorp op Goerree-Overflakkee, vlak bij de grens met Zeeland en het Grevelingenmeer, gescheiden door een duinenrij van het breedste en schoonste strand van Nederland.

RCN de Schotsman - Kamperland

RCN de Schotsman - Kamperland

In Kamperland, pal aan het prachtige Veerse meer en op 2 km van het Noordzeestrand ligt RCN de Schotsman. Een camping midden in Zeeland met eindeloze watersportmogelijkheden.

Altijd wat te doen in Zeeland

Uitstapjes en activiteiten in Zeeland

Laat je inspireren voor een heerlijke kampeervakantie in Zeeland. Voor watersporters zijn er volop spannende sporten in Zeeland: blokarten, golfsurfen, wakeboarden, kitesurfen... thrills te over. Vooral bij de Brouwersdam bij RCN Toppershoedje zijn er eindeloos veel watersportmogelijkheden. De Water Jump is een must voor elke adrenalinejunkie. Maar ook bij de Schotsman aan het Veerse meer met zijn waterskibaan en zeil- en surfschool geniet je optimaal van een watersportvakantie in Zeeland. Vergeet ook de pittoreske dorpjes en steden in Zeeland niet die je vanuit onze campings kunt bezoeken: Veere, Domburg, Middelburg, Goedereede, Middelharnis en Ouddorp aan Zee. Je vindt al onze tips terug in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in Zeeland bij de Schotsman en bij Toppershoedje.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail