RCN Campings in Zuid-Holland: RCN Toppershoedje

RCN camping in Zuid-Holland

Kamperen aan de Noordzeekust

Ontdek RCN Toppershoedje, dé camping in Zuid-Holland aan zee. Kamperen aan de kust is een unieke ervaring, 's morgens word je wakker met een zacht zeebriesje en vanuit je tent of caravan ben je zo bij de croissanterie voor een lekker ontbijt. 

Bij onze camping in Zuid-Holland aan de kust ben je omgeven door prachtige natuur, of je nu een liefhebber bent van watersport of graag wandelt langs de duinen.

De ideale plek voor een gezinsvakantie of een romantisch uitje, de camping biedt een warm welkom aan iedereen. Laat je inspireren door de warmte en gastvrijheid van RCN Toppershoedje. 

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud

Kindvriendelijke faciliteiten tijdens het kamperen aan de kust

in Zuid-Holland

RCN Toppershoedje, gelegen aan de kust, is een gezinsvriendelijke camping. De compacte en overzichtelijke opzet maakt het bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. Enkele kindvriendelijke mogelijkheden zijn: 

  • Spetterparadijs: Een peuterbad dat ideaal is voor verkoeling op warme dagen.
  • Breed zandstrand: Onze camping bevindt zich direct aan het strand, met de mogelijkheid tot het huren van een bolderkar voor een heerlijke dag aan zee.
  • Speeltuinen: Verspreid over de camping zijn diverse speeltuinen waar kinderen zich kunnen uitleven en nieuwe vriendjes kunnen maken.
  • Brasserie en snackbar: Voldoende mogelijkheden tot een gezellige lunch of diner op het terras maar ook de mogelijkheid tot frietjes, pizza's of ijsjes af te halen bij de snackbar. 

 

Kortom, RCN Toppershoedje biedt alles wat nodig is voor een zorgeloze vakantie voor het hele gezin. Benieuwd naar alle faciliteiten op? Kijk onze faciliteitenpagina

Uitstapjes en activiteiten in Zuid-Holland

aan zee

Camping RCN Toppershoedje, gelegen in het sfeervolle Ouddorp aan Zee op het schiereiland Goeree-Overflakkee, biedt een uitgelezen kans om de charmante winkeltjes en restaurants van de regio te verkennen. Fiets langs pittoreske dijken, wandel over uitgestrekte stranden en ontspan in trendy strandtenten.

 

Vanaf onze camping in Zuid-Holland aan de kust kun je als watersporter ook alle kanten op: zowel de Noordzeekust, als het Grevelingen meer als de hotspot de Brouwersdam liggen om de hoek. 

 

Je vindt al onze tips terug in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in Zuid-Holland. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van deze prachtige regio.