RCN Droomboom

Wie verdient er een droomvakantie?

Al meer dan 70 jaar werken we bij RCN dagelijks aan vakantieplezier. Hier worden wij blij van en vinden dat iedereen recht heeft op plezier en ontspanning. Dus geven we iedere maand gratis droomvakanties weg aan mensen die dit goed kunnen gebruiken. Wie verdient er volgens jou een gratis droomweekend of -midweek op één van de 18 prachtige RCN Vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Maak jij samen met ons iemand blij? "Jij een glimlach, zij een glimlach."

 

Wie verdient er een droomvakantie?

Laat je wens achter bij de RCN Droomboom op het park of digitaal

Het begon met een droom …
… een recreatieve plek waar rust, natuur en bezinning de basis vormen. Gelukkig zijn we in al die jaren onze droom nooit uit het oog verloren. Het is en blijft belangrijk voor ons om vakantie voor iedereen mogelijk te maken, ook voor wie dat minder vanzelfsprekend is door bijvoorbeeld eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke situatie. 

 

Goed voor elkaar
Terwijl jij op dit moment geniet van een vakantie bij RCN Vakantieparken zorg je dus niet alleen voor een fijne vakantie voor jezelf, maar ook voor dat van een ander. Dat is het mooie aan een vakantie bij RCN. Jij een glimlach, zij een glimlach.