RCN Fietsdag op zaterdag 26 mei Fiets je ook mee?

Op zaterdag 26 mei organiseert RCN Vakantieparken de RCN Fietsdag. In de natuurrijke omgeving van de RCN Vakantieparken hebben we de mooiste routes voor je uitgestippeld. Dat betekent lekker fietsen in eigen land: door de duinen, in het bos  of langs het water.

Je kunt kiezen voor een route van 25 of 50 km. Fiets je ook mee? Starten kan tussen 9.00 en 13.00 uur vanaf alle RCN Vakantieparken in Nederland. Iedereen kan meedoen, vanaf alle parken worden 2 routes uitgezet: een route van 25 km en een route van 50 km.

De kosten voor deelname bedragen slechts €2,50. Dit is inclusief een drankje en versnapering onderweg. Kinderen mogen gratis meefietsen. 

Fiets je mee? Profiteer dan van het speciale Fietsdag arrangement en het Fietsmenu. 

Fietsdag arrangement en Fietsmenu
Optimaal genieten

Fietsdag arrangement: gratis Fietsdag-pakket

Fiets je mee en wil je uitgerust aan de start verschijnen? Verblijf dan alvast op een van onze vakantieparken en profiteer van het speciale Fietsdag arrangement. 

 

Huren

Boek je verblijf van 25 t/m 28 mei in een accommodatie en ontvang een gratis Fietsdag-pakket, zodat je optimaal kunt relaxen. Het pakket bestaat uit: een gratis eindschoonmaak, gratis lakens én opgemaakte bedden, gratis deelname aan de fietsdag en gratis zadelhoesje. Gebruik de actiecode Fietsdag18 bij je boeking.


Liever een ander weekend fietsen? Profiteer dan van de Fietsweekend aanbieding.

 

 

Kamperen

Ga je liever kamperen van 25 t/m 28 mei? Dan ontvang je maar liefst 25% korting op je verblijf, gratis deelname aan de fietsdag én een zadelhoesje. Gebruik de actiecode Fietsdag18 bij je boeking.

 

 

Fietsmenu voor €12

En wat is er lekkerder dan na zo'n dag vol inspanning lekker aanschuiven in het restaurant?

Daar kun je genieten van een voordelig fietsmenu voor slechts €12. Je kunt kiezen uit Fish 'n Chips of Wienerschnitzel. Beide menu's worden geserveerd met een frisse salade, frites en mayonaise. 

Waarom fietsen gezond is ....
Waarom fietsen gezond is ....

Twijfel je nog waarom je mee zou fietsen 26 mei ? Lees dan hier alle voordelen van een heerlijk fietstochtje in de buitenlucht en laat je overtuigen.

Fietsen is gezond!
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid of onze privacy verklaring.