#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Met een groep op fietsvakantie?

15-daagse fietsvakantie groepsreis in Nederland

Geniet op de fiets van een oase van rust in een historisch en betoverend decor. Gedurende de 15-daagse fietsgroepsvakanties van RCN verblijf je op één vaste standplaats. Dit betekent geen gedoe met verkassen en inpakken, waardoor je alle tijd kunt besteden aan relaxen en genieten van de prachtige omgeving. Wel zo fijn toch?

In het voorjaar van 2023, van 7 t/m 21 juni 2023, vind er weer een mooie reis in Nederland plaats vanaf RCN Zeewolde, direct gelegen aan het Veluwemeer in Zuid-Flevoland.

Onze enthousiaste reisbegeleiders hebben een veelzijdig programma samengesteld met volop culturele-, actieve- en culinaire activiteiten afgestemd op de omgeving. Tijdens de reis verblijf je op een ruime kampeerplaats. De deelnameprijs is vanaf € 615,- per persoon. Beschik je niet over een kampeermiddel? Het is ook mogelijk om een huuraccommodatie tegen meerprijs te boeken. 

De 15-daagse kampeerreis (14 nachten) bestaat uit 9 actieve dagen, 4 vrije dagen en 1 aankomst- en 1  vertrekdag. Bij aankomst ontvang je de uitgebreide dagplanning inclusief prachtige fietsroutes. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de hoogtepunten van de groepsreis.  Of bekijk de video voor een impressie van de fietsgroepsvakanties.