Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Met een groep op fietsvakantie?

15-daagse fietsvakantie groepsreis in Nederland

Geniet op de fiets van een oase van rust in een historisch en betoverend decor. Gedurende de 15-daagse fietsgroepsvakanties van RCN verblijft u op één vaste standplaats. Dit betekent geen gedoe met verkassen en inpakken, waardoor u alle tijd kunt besteden aan relaxen en genieten van de prachtige omgeving. Wel zo fijn toch?

Onze enthousiaste reisbegeleiders hebben een veelzijdig programma voor u samengesteld met volop culturele-, actieve- en culinaire activiteiten afgestemd op de omgeving. Tijdens de reis verblijft u op een ruime kampeerplaats. De prijs van deze 2-weekse reis is vanaf € 579,- per persoon, inclusief alle extra's. Huuraccommodaties zijn te boeken tegen een meerprijs. De 15-daagse kampeerreis (14 nachten) bestaat uit 9 actieve dagen, 4 vrije dagen en 1 aankomst- en 1  vertrekdag. Bij aankomst ontvangt u de uitgebreide dagplanning inclusief prachtige fietsroutes. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de hoogtepunten van de groepsreis.  Of bekijk de video voor een impressie van de fietsgroepsvakanties.

 

In verband met de bijzondere omstandigheden momenteel, kan de fietsgroepsvakantie naar RCN Zeewolde van 10 t/m 24 juni 2020 helaas niet doorgaan. Deze zal worden verschoven naar volgend jaar, namelijk naar 9 t/m 23 juni 2021. Prijzen en verdere informatie zullen t.z.t. bekend worden gemaakt. De fietsgroepsvakantie naar RCN de Jagerstee van 9 t/m 23 september 2020, blijft (vooralsnog) doorgaan. U maakt bij deze reis gebruik van privé sanitair op de kampeerplaats.

RCN Fietsgroepsvakantie
Bekijk hieronder het aanbod voor 2020
Betoverend bosgebied Midden op de Veluwe Meer informatie
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail