Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Met een groep op fietsvakantie? Fietsvakantie groepsreis in Nederland

Geniet op de fiets van een oase van rust in een historisch en betoverend decor. Gedurende de 15-daagse fietsgroepsvakanties van RCN verblijft u op één vaste standplaats. Dit betekent geen gedoe met verkassen en inpakken, waardoor u alle tijd kunt besteden aan relaxen en genieten van de prachtige omgeving. Wel zo fijn toch?

De fietsgroepsvakanties van 2019 zijn inmiddels afgelopen en waren een groot succes. Ook in 2020 organiseren we weer twee leuke fietsgroepsvakanties op RCN Zeewolde (10 t/m 24 juni) en RCN de Jagerstee (16 t/m 30 september). We zijn op dit moment druk bezig om weer een leuk programma samen te stellen, met volop culturele-, actieve- en culinaire activiteiten afgestemd op de omgeving.

Reserveer de data alvast in uw agenda en houdt onze website in de gaten voor meer informatie. Bekijk hier alvast de video van de fietsgroepsvakanties in 2019.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail