#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Met een groep op fietsvakantie?

15-daagse fietsvakantie groepsreis in Nederland

Geniet op de fiets van een oase van rust in een historisch en betoverend decor. Gedurende de 15-daagse fietsgroepsvakanties van RCN verblijft u op één vaste standplaats. Dit betekent geen gedoe met verkassen en inpakken, waardoor u alle tijd kunt besteden aan relaxen en genieten van de prachtige omgeving. Wel zo fijn toch?

In het voorjaar van 2023, van 7 t/m 21 juni 2023, vind er weer een mooie reis in Nederland plaats vanaf RCN Zeewolde, direct gelegen aan het Veluwemeer in Zuid-Flevoland.

Onze enthousiaste reisbegeleiders hebben een veelzijdig programma voor u samengesteld met volop culturele-, actieve- en culinaire activiteiten afgestemd op de omgeving. Tijdens de reis verblijft u op een ruime kampeerplaats. De deelnameprijs is vanaf € 615,- per persoon. Beschikt u niet over een kampeermiddel? Het is ook mogelijk om een huuraccommodatie tegen meerprijs te boeken. 

De 15-daagse kampeerreis (14 nachten) bestaat uit 9 actieve dagen, 4 vrije dagen en 1 aankomst- en 1  vertrekdag. Bij aankomst ontvangt u de uitgebreide dagplanning inclusief prachtige fietsroutes. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de hoogtepunten van de groepsreis.  Of bekijk de video voor een impressie van de fietsgroepsvakanties.