#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Alle informatie over de RCN groepsreizen

De kosten voor de RCN Groepsreis bedragen € 375,- per persoon.

 

Wat is inclusief?

  • Alle in het programma genoemde overnachtingen;
  • Alle in het programma aangegeven excursies;
  • Alle in het programma opgenomen maaltijden (inclusief 2 consumpties);
  • Een heerlijke lunch tijdens de reünie;
  • De reisbegeleiding;
  • Reserveringskosten en toeristenbelasting.

 

Beschikt u niet over een eigen caravan of camper?

Indien u niet beschikt over een eigen caravan of camper, maar graag mee wilt met een van onze reizen, neem dan contact op met het servicekantoor van RCN: 0343 513 547 of hoofdkantoor@rcn.nl. Wij bekijken graag de mogelijkheden voor een verblijf in een accommodatie samen met u.

 

Verlengen van uw reis

Wilt u al een paar dagen eerder aankomen op het vakantiepark in Nederland of een paar dagen langer blijven na afloop? Voor het zeer voordelige tarief van €15,-* per equipe per nacht (excl. toeristenbelasting) op RCN de Noordster en € 17,-* per equipe per nacht (excl. toeristenbelasting) op RCN het Grote Bos is dat al mogelijk!  U kunt dat rechtstreeks regelen met de receptie van de parken, onder vermelding van RCN Groepsreizen. 

 

* Maximaal 1 week (daarna betaalt u het normaal geldende week- of nachttarief). Verlengen of eerder aankomen is alleen mogelijk als er kampeerplaatsen vrij zijn op de betreffende campings.

 

Verzekering

U kunt bij RCN Vakantieparken probleemloos een annuleringsverzekering en/of een reisverzekering afsluiten. Dit moet u dan wel direct bij de reservering doen. De voorwaarden sturen wij mee met de reserveringsbevestiging. De verzekeringen zijn ondergebracht bij Interpolis. De annuleringsverzekering geeft u een vergoeding als u uw vakantie vooraf moet afzeggen. Maar u krijgt ook de volledige reissom vergoed bij bijvoorbeeld ziekenhuisopname tijdens de vakantie.

 

Premie RCN-annuleringsverzekering

De premie voor deze annuleringsverzekering bedraagt slechts 5,50% van de reissom (het reserveringsbedrag). Over de premie wordt wel 21% assurantiebelasting berekend.

 

Reisverzekering

De reisverzekering biedt de nodige vergoedingen bij ongevallen, geneeskundige kosten, extra kosten (hulpverlening, extra reis- en verblijfskosten bij ziekte), diefstal, verlies of beschadiging van bagage en vervangend vervoer. Er geldt geen eigen risico. Sommige onderdelen van uw bagage zijn verzekerd tot een bepaald maximum. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag een hulpdienst bereikbaar.

 

Premie reisverzekering

Premie per persoon per dag: € 1,60.

 

Schade melden

Als u op het aanmeldingsformulier aangeeft een verzekering te willen afsluiten, wordt dit op de factuur vermeld. U ontvangt géén aparte polis. U ontvangt bij het afsluiten van een verzekering de polisvoorwaarden en een kaartje met daarop het internationale alarmnummer van InterHelp (de alarmcentrale van Interpolis). Wij adviseren u dit kaartje en het polisnummer mee te nemen op uw reis. Schade op de annuleringsverzekering kan rechtstreeks worden gemeld bij RCN Vakantieparken, onder vermelding van het reserveringsnummer. Hierbij is de factuur het verzekeringsbewijs,

het reserveringsnummer is uw polisnummer. Bij schademeldingen op de reisverzekering dient u de telefoonnummers te gebruiken die op de InterHelppas vermeld staan, onder vermelding van het polisnummer wat op deze pas staat en het reserveringsnummer.

 

Wat is er verzekerd?

Met de RCN-annuleringsverzekering bent u verzekerd bij:

  • overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevallenletsel van de verzekerde en familieleden tot in de tweede graad (de verzekerde en diens ouders, kinderen of huisgenoten, grootouders, kleinkinderen, broers, zussen, zwagers en schoonzussen).
  • een medisch noodzakelijke ingreep die verzekerde en familielieden tot in de tweede graad onverwacht moeten ondergaan.
  • ernstige zaakschade aan het eigendom van een verzekerde in Nederland, zodat diens aanwezigheid dringend vereist is.
  • diefstal of uitval (binnen 30 dagen voor vertrek) van de auto of motor waarmee gereisd zou worden.

 

Vragen?

Heeft u een vraag over onze kampeerreizen, dan kunt u contact opnemen met ons servicekantoor via telefoonnummer 0343 513 547. U kunt ook een mail sturen naar: hoofdkantoor@rcn.nl. Wij helpen u graag verder!