Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Gespreide betaling

van je vakantie in Nederland

Al in december 50% aanbetalen voor de vakantie? Misschien komt het jou beter uit om een deel van de vakantie per maand te betalen, van januari tot en met juni? Dan ben je tóch zeker van een bungalow of kampeerplaats, op het RCN-vakantiepark waar je het liefst komt.

Wanneer je de vakantie bij RCN boekt, kun je gratis gebruikmaken van de mogelijkheid van gespreide betaling. Per maand maak je zelf het bedrag naar ons over, zónder extra kosten, dus je betaalt ook geen rente. En hoe eerder je boekt, hoe lager (meer maanden) de maandlasten zullen zijn. 

Gebruik maken van de mogelijkheid van gespreid betalen? Neem dan contact met ons op via 085 0400 700. We rekenen het graag even voor.

Deze regeling is niet van toepassing op (deel)seizoenplaatsen. Bij gespreide betaling is het niet mogelijk om gebruik te maken van ons vroegboekvoordeel.

 

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail