Samen op vakantie Groepsreizen in Nederland en Frankijk

Wil je deze zomer graag op reis, maar weet je niet waar te beginnen? Laat dan RCN al het zoek- en boekwerk doen en meld je aan voor één van onze georganiseerde groepsreizen. Deze worden vakkundig door ons samengesteld, zodat je de mooiste plekjes te zien krijgt. Ook alleenreizenden zijn natuurlijk van harte welkom.

Alle groepsreizen worden begeleid door enthousiaste reisleiders. Je kunt kiezen voor één van de gezellige en actieve vakanties in eigen land. Wil je wat verder van huis, boek dan onze reis naar prachtige Franse regio’s. Tijdens de Franse reis nemen we je mee langs historische dorpjes en kastelen, gezellige markten, sfeervolle wijngaarden, uitgestrekte stranden en nog veel meer natuurschoon.

De kosten voor een Franse kampeerreis bedragen € 735,- per persoon, voor de kampeervakanties in Nederland bedragen de kosten € 360,- per persoon. Ben je niet in het bezit van een camper of caravan, dan is het mogelijk een accommodatie te huren. Neem hiervoor contact op met ons servicekantoor; telefoonnummer 0343 513 547.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.