Wandelreis RCN de Noordster (VOL)

In samenwerking met de Koninklijke Wandelbond Nederland kun je van 7 t/m 11 september onder leiding van ervaren wandelgidsen de prachtige natuur van Drenthe en Friesland ontdekken. Met als uitvalsbasis RCN Vakantiepark de Noordster. In de omgeving vind je de prachtige natuur van o.a. Nationaal Park Dwingelderveld, het Aekingerzand en het Fochteloërveen.

Hieronder lees je meer over de reis en kun je een reservering maken om jouw plekje vast te stellen. Wees er snel bij want vol=vol!

Het arrangement

Hoe ziet de reis eruit?

  • Periode: donderdag 7 september t/m maandag 11 september (5 dagen, 4 nachten)
  • Verblijf op RCN de Noordster in Dwingeloo, Drenthe
  • Verschillende excursies beschikbaar onder leiding van een wandelgids (+/- 2 uur per excursie)
  • Donderdagavond ontvangst met uitleg over de reis onder het genot van een welkomstdrankje en hapje
  • De tweede en laatste avond (vrijdag en zondag) een 3-gangenmenu in buffetvorm
  • Vrije avond met mogelijkheid voor afhalen van eten (zaterdagavond) of dineren in de brasserie
  • Elke ochtend ontbijt in Brasserie Komeet
  • Iedere wandeldag een lunchpakket om zelf samen te stellen
  • Prijs: voor een boeking van twee personen (tweepersoons kamer) is de prijs €430,- per persoon. Kom je alleen? Dan betaal je €490,- en verblijf je in een tweepersoons kamer. Het is ook mogelijk om een kamer te delen met een andere (onbekende) deelnemer. Je slaapt dan in dezelfde kamer in een eenpersoonsbed. 


Leden van KWbN ontvangen extra korting op de wandelreis!
Kom je alleen? Dan ontvang je €25,- korting. Kom je met z'n tweeën? Dan ontvang je €15,- per persoon. Vul bij je reservering hieronder je lidmaatschapsnummer in om de korting te verzilveren.

Het verblijf

Bij RCN de Noordster

 

Verblijf

Je reist op eigen gelegenheid naar Dwingeloo, Drenthe. Hier vind je RCN de Noordster. Gelegen in de prachtige omgeving van o.a. Nationaal park Dwingelderveld en op een steenworp afstand van het Drents-Friese Wold, Aekingerzand of het Fochteloërveen. Je verblijft in de gezellige groepsaccommodatie de Komeet in een tweepersoonskamer voorzien van flatscreen TV, eigen badkamer en terras. De woonkamer en keuken deel je met de andere deelnemers.

 

Maaltijden

Elke ochtend wordt er in de brasserie ontbijt geserveerd. Op de dagen van de excursies ontvang je een lunchpakket die je zelf kunt samenstellen. Op de tweede en laatste avond (vrijdag en zondag) geniet je met de hele groep van een 3-gangenmenu in buffetvorm. Op de vrije dag zorg je zelf voor een maaltijd.  

Programma

Wat ga je doen?

Excursies

Op vrijdag en zaterdag ga je via verschillende excursies, onder leiding van een gids, de omgeving ontdekken. Een voorbeeld is de nachtwandeling in het Dwingelderveld, waar je na zonsondergang de mooiste dieren en sterren kunt zien.

 

De eerste dag zal je twee excursies achter elkaar maken van in totaal 4 à 5 uur. De tweede dag worden de excursies verspreid over de dag gegeven: één overdag en één 's avonds.

 

Vrije dag

Je hebt ook een vrije dag. Deze kan zelf ingevuld worden. Je kunt ervoor kiezen om de gebieden op eigen houtje te verkennen. De routes liggen al voor je klaar! Ook leuk: het huren van een e-chopper. Er is genoeg te beleven in de omgeving. Aan het einde van de dag heb je de mogelijkheid om te dineren in de brasserie of bij de snackbar iets af te halen.

Ja, ik wil mee!

Vul hier niets in a.u.b.