Vakantie in of bij een Nationaal Park in Nederland

Tips en inspiratie | Nederland

Ontdek jouw favoriete omgeving

Heb jij altijd al gedroomd van een vakantie aan de rand van een Nationaal Park, direct aan een prachtig meer of op loopafstand van het breedste strand van Nederland? Dan ben je bij RCN aan het juiste adres. Bij ons ben je verzekerd van een vakantiepark met een unieke ligging waarbij je altijd omringd bent door rust en ruimte. Vaak liggen onze parken bij een Nationaal Park. Het maakt niet uit op welk park je verblijft, zodra jij één van onze parken afloopt is het sowieso genieten van de schitterende omgeving. Dát maakt de  RCN Vakantieparken mede zo bijzonder en uniek.

Elk park heeft zijn eigen karakter evenals bijzondere ligging in de natuur. Op deze manier valt er bij RCN Vakantieparken altijd weer iets nieuws te ontdekken. Je zou kunnen zeggen dat je bij ons nooit bent uitgekeken... Eerst maar eens wat inspiratie opdoen? Ontdek hieronder jouw favoriete omgeving met bijbehorend RCN Vakantiepark!

Aan het Sneekermeer

Aan het Sneekermeer

Direct aan het Friese Sneekermeer ligt vakantiepark RCN de Potten. Een paradijs voor zeilfanaten, watersporters én natuurliefhebbers. Vanaf dit park beleef je Friesland op onvergetelijke wijze.

Nationaal Park Drents-Friese Wold

Nationaal Park Drents-Friese Wold

Wandel je RCN de Roggeberg af, dan kan je direct genieten van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Het vakantiepark biedt een prachtige omgeving om te mountainbiken, fietsen of wandelen.

Nationaal Park Dwingelderveld

Nationaal Park Dwingelderveld

Midden in het natuurgebied van Nationaal Park Dwingelderveld ligt RCN de Noordster. Dit pareltje van Drenthe bevindt zich tussen de romantische Brinkdorpen maar ver weg van de dagelijkse drukte.

Aan de rand van de Veluwe

Aan de rand van de Veluwe

Aan de rand van de Veluwe ligt hét bospark voor de ideale vakantie met het hele gezin: RCN de Jagerstee. Hier waan je je in een oase van rust en ruimte.

Extra: 100% wildgarantie.

Aan het Veluwemeer

Aan het Veluwemeer

Aan het Veluwemeer, op RCN Zeewolde, komt het beste van twee werelden samen. Op steenworp afstand van de Stille Kern en de Oostvaardersplassen vind je een unieke combinatie van strand en bos.

Op de Utrechtse Heuvelrug

Op de Utrechtse Heuvelrug

Als je het hebt over een centrale ligging, dan heb je het over RCN het Grote Bos. Vanaf de Utrechtse Heuvelrug ligt Nederland aan je voeten: geniet van sportiviteit, natuur én cultuur.

Aan het breedste strand van Nederland

Aan het breedste strand van Nederland

Op loopafstand van het breedste strand van Nederland ligt RCN Toppershoedje: een familiepark met véél strand- en watersportmogelijkheden. Geniet hier van de landelijke charmes van de omgeving.

Aan het Veerse Meer

Aan het Veerse Meer

In hartje Zeeland, en direct aan het Veerse Meer, ligt RCN de Schotsman. De plek waar zon, de schoonste stranden van Nederland en een verfrissend zeebriesje je een gevoel van vrijheid bezorgen. 

Aan recreatiemeer 't Smokkelstrand

Aan recreatiemeer 't Smokkelstrand

Wat ooit een groot bosgebied was is nu het beste vakantiepark mét zwemvijver: RCN de Flaasbloem. Het recreatiemeer is uniek in zijn soort, compleet met ligweide en strand. Een natuurbeleving.