Jij een glimlach, zij een glimlach!

60 gratis verwenweekendjes bij RCN Vakantieparken

In samenwerking met Stichting Gaandeweg geven we jaarlijks 60 gratis verwenweekendjes weg aan gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. Wij vinden het belangrijk dat we juist deze gezinnen blij mogen maken met een gratis weekend weg zodat ze even kunnen ontsnappen aan alle zorgen.  

Dit jaar mogen 60 gezinnen van Stichting Gaandeweg op onze vakantieparken RCN de Roggeberg, RCN de Noordster, RCN Zeewolde, RCN het Grote Bos, RCN de Schotsman en RCN Toppershoedje genieten van een gratis weekend weg. De weekenden zijn gevuld met leuke activiteiten, ontspanning en voorzien van lekker eten.

Al 70 jaar besteden wij onze gehele winstuitkering aan maatschappelijke projecten. Hierdoor kunnen wij vakanties aanbieden aan mensen voor wie vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheden.

Vakantiehuis op RCN het Grote Bos

Speciaal voor gezinnen met een ernstig ziek kind

Deze zomer heeft RCN, op familiepark grote bos in Doorn, een prachtig vakantiehuis ter beschikking gesteld waarin gezinnen met een ernstig ziek kind terecht kunnen om even heerlijk te ontspannen.  Omdat het huis dichtbij het Prinses Maxima Centrum in de buurt ligt, is zorg altijd dichtbij. Het vakantiehuis heeft de vorm van de zon, een plek waar elk gezin weer even kan stralen. Het hart van het ontwerp is een grote gemeenschappelijke ruimte waar het hele gezin bij elkaar kan zijn. 

Wij vinden het fijn dat we op deze manier bij kunnen dragen en ervoor kunnen zorgen dat deze gezinnen echt even alle tijd voor elkaar hebben.

Een kleine greep

Uit de warme reacties van de gezinnen

 

 

 

 

'Ik wil jullie nogmaals zo ongelooflijk bedanken voor het fantastische weekend dat we hebben beleefd door jullie hulp bij RCN.

Overal hadden ze rekening meegehouden en ons volledig in de watten gelegd. Het weekend ging veel te snel voorbij... dan pas merk je hoe je er aan toe was.

Dankjewel dat jullie mede hiervoor gezorgd hebben, een grote glimlach op onze gezichten!!

 

Heel veel liefs'