Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Jij een glimlach, zij een glimlach!

100 gratis verwenweekendjes bij RCN Vakantieparken

In samenwerking met Stichting Gaandeweg hebben we in december 100 gezinnen met een ernstig ziek kind kunnen verblijden met een gratis mini vakantie op een van onze RCN Vakantieparken in Nederland. Heerlijk om te zien hoe deze gezinnen ervan hebben genoten en er echt even helemaal uit waren, weer konden opladen. Dat is hard nodig voor ze. Fijn om op deze manier ons steentje bij te kunnen dragen. In samenwerking met Stichting Gaandeweg!

          

 

100 gezinnen genieten bij RCN

Een glimlach voor iedereen!

Iedereen wil er wel eens even uit, plezier maken en ontspannen. Speciaal voor deze gezinnen hadden we 100 gratis mini vakanties beschikbaar gesteld. In de maand december was het zover, ze mochten één weekend verblijven op een van onze Nederlandse vakantieparken. Daar kregen ze een boodschappenpakket bij aankomst, waren de bedden opgemaakt én werd er in alle avondmaaltijden voorzien. Zo hebben deze gezinnen echt alle tijd voor elkaar gehad.

 

We zijn blij dat we zoveel gezinnen blij hebben kunnen maken met een gratis vakantie. Bekijk het filmpje hiernaast voor de ervaring van een van onze gasten. 

 

Jij een glimlach, zij een glimlach!

 

 

Een kleine greep

Uit de warme reacties van de gezinnen

 

 

 

 

'Ik wil jullie nogmaals zo ongelooflijk bedanken voor het fantastische weekend dat we hebben beleefd door jullie hulp bij RCN.

Overal hadden ze rekening meegehouden en ons volledig in de watten gelegd. Het weekend ging veel te snel voorbij... dan pas merk je hoe je er aan toe was.

Dankjewel dat jullie mede hiervoor gezorgd hebben, een grote glimlach op onze gezichten!!

 

Heel veel liefs'

 

Bekijk de reactie van Maartje

Maartje mocht samen met haar man en kinderen op een mini vakantie bij RCN.

'Een berichtje om jullie ontzettend te bedanken voor het geweldige weekend dat we gehad hebben. En eigenlijk schieten woorden tekort, want het valt gewoonweg niet uit te drukken hoe blij we als hele gezin hiermee zijn/waren.

 

In juni dit jaar hebben zowel mijn zoontje als ik (als moeder) de diagnose kanker gekregen in 3 dagen tijd. Sindsdien zijn we door operaties, andere intensieve behandelingen of ziekenhuisopnames vaak als gezin uit elkaar geweest. Vakantie kan al een half jaar niet. Sterker nog: mijn energielevel is zodanig laag dat ik zelfs opzag tegen van huis weg zijn. Maar nu dit zo door jullie geregeld was incl opgemaakte bedden, al het eten etc durfden we het toch aan en bleken we hier eigenlijk met z’n allen ook wel aan toe: even met het eigen gezin in alle rust alleen maar genieten van elkaar terwijl er zo liefdevol voor ons gezorgd werd.

 

Het schatzoeken, de gezellige aankleding van ons huisje, de leuke knutselactiviteit, het skelteren, de lieve pieten, al dat héérlijke eten/drinken....... en zo kan ik nog wel even doorgaan, het was allemaal zo geweldig georganiseerd! Wij hebben echt weer energie opgedaan om de volgende fase in te gaan. We hebben enorm genoten! 

 

Maartje'