Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Midweek 'Ouderen in het zonnetje'

Voel je welkom bij RCN

Vakantieplezier is erg belangrijk voor ons, ook voor ouderen waar dit niet meer altijd vanzelfsprekend is. Daarom nodigen wij ieder jaar weer 150 ouderen uit om te genieten van een gratis midweek 'Ouderen in het zonnetje'.

In samenwerking met Hetvakantiebureau.nl, hadden we in 2021 ook graag ouderen verwelkomt op een aantal van onze vakantieparken. Helaas zijn de mogelijkheden hiervoor i.v.m. de huidige corona-ontwikkelingen zeer beperkt en stellen wij de gezondheid van onze ouderen als prioriteit. Daarom is besloten de Ouderenmidweek in 2021 niet plaats te laten vinden.

Vanzelfsprekend kunnen we niet wachten op de volgende editie van de Ouderenmidweek en hopen we de ouderen weer snel in op onze parken in het zonnetje te mogen zetten.

 

Een terugblik
In 2019 vond de midweek plaats van 9 t/m 13 december op RCN het Grote Bos, op de Utrechtse Heuvelrug, en op RCN Toppershoedje, aan de Zuid-Hollandse kust.  Onze gasten zijn wezen knutselen, op excursie geweest naar een museum of een leuke boottocht, hebben genoten van een verwendag waar de haren mooi werden gekapt, nagels gelakt etc. Ook zijn er prachtige portretfoto's gemaakt van alle ouderen. En uiteraard hebben we de midweek afgesloten met een heerlijk Kerstdiner.

De medewerkers van RCN en de vele vrijwilligers kijken met een glimlach terug naar de midweek. Zij hebben zich weer super ingezet om deze midweek tot een succes te maken en de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen! Onze dank is groot voor alle sponsoren die deze midweek mede mogelijk gemaakt hebben.

Onze vlogger Julian ging op bezoek

Met de RCN Vakantiekoffer

Fantastisch!

"Lang niet op vakantie geweest omdat ik alleen ben. Nu samen dingen beleven en alleen maar genoten. Fantastisch en heel erg dankbaar!" - mevrouw Prins