Midweek 'Ouderen in het zonnetje'

Voel je welkom bij RCN

Vakantieplezier is erg belangrijk voor ons, ook voor ouderen waar dit niet meer altijd vanzelfsprekend is. Daarom nodigen wij ieder jaar 150 ouderen uit om te genieten van een gratis midweek 'Ouderen in het zonnetje'.

In samenwerking met Hetvakantiebureau.nl organiseren we in 2023 weer zo’n onvergetelijke midweek ! De gezellige midweek vol activiteiten staat voor dit jaar gepland op RCN de Roggeberg, RCN Zeewolde en RCN de Schotsman van 11 t/m 15 december. Deze midweek is bedoeld voor (mobiele) senioren die vanwege een klein sociaal netwerk en een smalle beurs al jaren niet meer op vakantie zijn geweest.

Ben en/of ken je ouderen wie je deze midweek gunt, meld ze dan nu aan. Aanmelden kan tot 15 november 2023.

 

Een terugblik
In 2022 vond de midweek plaats van 12 t/m 16 december op RCN de Potten, RCN de Jagerstee en RCN de Flaasbloem. Onze gasten hebben geknutseld, zijn op excursie geweest naar een museum en/of hebben genoten van een leuke boottocht en hadden een verwendag waar de haren mooi werden gekapt, nagels gelakt, etc. Uiteraard hebben we de midweek afgesloten met een heerlijk uitgebreid diner.

De medewerkers van RCN en de vele vrijwilligers kijken met een glimlach terug op de midweek. Zij hebben zich weer super ingezet om deze midweek tot een succes te maken en de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Fantastisch!

"Lang niet op vakantie geweest omdat ik alleen ben. Nu samen dingen beleven en alleen maar genoten. Fantastisch en heel erg dankbaar!" - mevrouw Prins