#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Midweek 'Ouderen in het zonnetje'

Voel je welkom bij RCN

Vakantieplezier is erg belangrijk voor ons, ook voor ouderen waar dit niet meer altijd vanzelfsprekend is. Daarom nodigen wij ieder jaar 150 ouderen uit om te genieten van een gratis midweek 'Ouderen in het zonnetje'.

In samenwerking met Hetvakantiebureau.nl organiseren we in 2022, nadat het twee jaar helaas niet door heeft kunnen gaan i.v.m. corona, weer een 'Ouderen in het zonnetje'! De gezellige midweek vol activiteiten staat voor dit jaar gepland op RCN de Potten, RCN de Jagerstee en RCN de Flaasbloem van 12 t/m 16 december. Deze midweek is bedoeld voor (mobiele) senioren die vanwege een klein sociaal netwerk en een smalle beurs al jaren niet meer op vakantie zijn geweest.

Een terugblik
In 2019 vond de midweek plaats van 9 t/m 13 december op RCN het Grote Bos, op de Utrechtse Heuvelrug, en op RCN Toppershoedje, aan de Zuid-Hollandse kust. Onze gasten hebben geknutseld, zijn op excursie geweest naar een museum of hebben genoten van een leuke boottocht en hadden een verwendag waar de haren mooi werden gekapt, nagels gelakt, etc. Ook zijn er prachtige portretfoto's gemaakt van alle ouderen. Uiteraard hebben we de midweek afgesloten met een heerlijk diner.

De medewerkers van RCN en de vele vrijwilligers kijken met een glimlach terug naar de midweek. Zij hebben zich weer super ingezet om deze midweek tot een succes te maken en de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen! Onze dank is groot voor alle sponsoren die deze midweek mede mogelijk gemaakt hebben.

Fantastisch!

"Lang niet op vakantie geweest omdat ik alleen ben. Nu samen dingen beleven en alleen maar genoten. Fantastisch en heel erg dankbaar!" - mevrouw Prins