Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Midweek 'Ouderen in het zonnetje'

Voor de 4e keer; ouderenmidweek bij RCN

Vakantieplezier is erg belangrijk voor ons, maar de gezondheid van alle ouderen, vrijwilligers en die van onze medewerkers staat uiteraard voorop. Daarom is besloten dat de geplande midweek 'ouderen in het zonnetje' in december 2020, in verband met het coronavirus, helaas niet door kan gaan. 

Maar goed nieuws! De midweek wordt verschoven en in 2021 zal RCN, in samenwerking met Hetvakantiebureau.nl, weer eenzame ouderen verwelkomen. Volgend jaar zullen zelfs 3 RCN Vakantieparken klaar staan om de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

De ouderenmidweek 2021 zal plaatsvinden van 6 tot en met 10 december op:
RCN de Jagerstee,
RCN de Potten en
RCN de Flaasbloem

Wij kunnen niet wachten en kijken al uit naar december 2021!

 

Een terugblik
In 2019 vond de midweek plaats van 9 t/m 13 december op RCN het Grote Bos, op de Utrechtse Heuvelrug, en op RCN Toppershoedje, aan de Zuid-Hollandse kust.  Onze gasten zijn wezen knutselen, op excursie geweest naar een museum of een leuke boottocht, hebben genoten van een verwendag waar de haren mooi werden gekapt, nagels gelakt etc. Ook zijn er prachtige portretfoto's gemaakt van alle ouderen. En uiteraard hebben we de midweek afgesloten met een heerlijk Kerstdiner.

De medewerkers van RCN en de vele vrijwilligers kijken met een glimlach terug naar de midweek. Zij hebben zich weer super ingezet om deze midweek tot een succes te maken en de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen! Onze dank is groot voor alle sponsoren die deze midweek mede mogelijk gemaakt hebben.

Onze vlogger Julian ging op bezoek

Met de RCN Vakantiekoffer

Fantastisch!

"Lang niet op vakantie geweest omdat ik alleen ben. Nu samen dingen beleven en alleen maar genoten. Fantastisch en heel erg dankbaar!" - mevrouw Prins

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail