Midweek 'Ouderen in het zonnetje'

Voel je welkom bij RCN

Vakantieplezier is erg belangrijk voor ons, ook voor ouderen waar dit niet meer altijd vanzelfsprekend is. Daarom nodigen wij ieder jaar 150 ouderen uit om te genieten van een gratis midweek 'Ouderen in het zonnetje'.

Een terugblik
In samenwerking met Hetvakantiebureau.nl organiseerden wij in 2023 de jaarlijkse midweek van 11 t/m 15 december op RCN de Roggeberg, RCN Zeewolde en RCN de Schotsman. Onze gasten hebben geknutseld, bingo gespeeld en zijn ongelofelijk verwend. Uiteraard hebben we de midweek afgesloten met een heerlijk uitgebreid diner.

De medewerkers van RCN en de vele vrijwilligers kijken met een glimlach terug op de midweek. Zij hebben zich weer super ingezet om deze midweek tot een succes te maken en de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Alvast even vooruitkijken
Ook in 2024 staat er weer een Ouderenmidweek op de planning! Dit keer zullen de ouderen in het zonnetje gezet worden op RCN de Noordster, RCN het Grote Bos en RCN Toppershoedje. De Ouderenmidweek zal plaatsvinden van 9 t/m 13 december 2024. Meer informatie over deze midweek en het aanmelden van ouderen lees je hier. 

Fantastisch!

"Lang niet op vakantie geweest omdat ik alleen ben. Nu samen dingen beleven en alleen maar genoten. Fantastisch en heel erg dankbaar!" - mevrouw Prins