Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Ouderen in het zonnetje 2020

Voor de 4e keer op rij; ouderenmidweek

Ook in 2020 zal RCN, in samenwerking met Hetvakantiebureau.nl, eenzame ouderen  verwelkomen. Dit jaar zullen zelfs 3 RCN Vakantieparken klaar staan om de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

De ouderenmidweek 2020 zal plaatsvinden van 7 tot en met 11 december op:
RCN de Jagerstee,
RCN de Potten en
RCN Toppershoedje

Een terugblik
Afgelopen jaar vond de midweek plaats van 9 t/m 13 december op RCN het Grote Bos, op de Utrechtse Heuvelrug, en op RCN Toppershoedje, aan de Zuid-Hollandse kust.  Onze gasten zijn wezen knutselen, op excursie geweest naar een museum of een leuke boottocht, hebben genoten van een verwendag waar de haren mooi werden gekapt, nagels gelakt etc. Ook zijn er prachtige portretfoto's gemaakt van alle ouderen. En uiteraard hebben we de midweek afgesloten met een heerlijk Kerstdiner.

De medewerkers van RCN en de vele vrijwilligers kijken met een glimlach terug naar de midweek. Zij hebben zich weer super ingezet om deze midweek tot een succes te maken en de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen! Onze dank is groot voor alle sponsoren die deze midweek mede mogelijk gemaakt hebben.

Onze vlogger Julian ging op bezoek

Met de RCN Vakantiekoffer

Fantastisch!

"Lang niet op vakantie geweest omdat ik alleen ben. Nu samen dingen beleven en alleen maar genoten. Fantastisch en heel erg dankbaar!" - mevrouw Prins

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail