Liever een vaste plek

op één van de RCN-vakantieparken in Nederland?

Een heerlijke vakantiestek altijd binnen handbereik, klinkt dat niet ideaal? Dan is een eigen stacaravan of chalet zeker iets voor jou.

Op diverse RCN-parken worden mooi gelegen recreatiewoningen en stacaravans te koop aangeboden.

RCN de Roggeberg

Vrije jaarplaatsen

 

 

Op het vakantiepark RCN de Roggeberg zijn diverse jaarplaatsen beschikbaar. Bekijk hier de plattegrond om te zien waar de plekken gelegen zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via receptie-roggeberg@rcn.nl  of bel 0516 - 431441, druk toets 1 om direct onze collega's van de receptie te spreken. 

Bestaande plekken, per direct beschikbaar:

402
716
939

 

 

 

 

 

Nieuwe plekken, per 1 april gereed:

 

483 486 585
484 488  
485 584  

 

 

RCN de Flaasbloem

Vrije jaarplaatsen

Op het vakantiepark RCN de Flaasbloem zijn er enkele jaarplaatsen beschikbaar gekomen. Bekijk hier de plattegrond om te zien waar de plekken gelegen zijn.

 

Beschikbare jaarplaatsen

 

890 (in optie)

1206

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via 0161-491654, druk toets 1 om direct onze collega's van de receptie te spreken. 

RCN de Potten

Vrije jaarplaatsen

Op RCN de Potten worden een aantal beschikbare jaarplaatsen te koop aangeboden. De plattegrond van het park is hier terug te vinden. 

 

Beschikbare jaarplaatsen inclusief chalet 

 

509
519
537

 

Plaats 537 heeft prachtig uitzicht op het Sneekermeer.  Deze stacaravan is ongebruikt en nieuw geplaatst. Er is een nieuwe veranda omheen geplaatst. Alle infra is aangesloten, CV en luxe keuken. Per direct te bezichtigen en beschikbaar. Er is helaas geen vergunning voor commerciële onderverhuur.  Jaarlijkse kosten beheer en grondhuur conform RCN-voorwaarden. Klik hier om de foto's te bekijken. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via potten@rcn.nl of bel 0515- 415205, druk toets 1 om direct onze collega's van de receptie te spreken. 

 

RCN het Grote Bos

Vrije jaarplaatsen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom een leuke jaarplaats voor een stacaravan of chalet op RCN het Grote Bos op de prachtige Utrechtse Heuvelrug? Neem voor meer informatie contact op via telefooonnummer 0343-513644 en druk toets 1 om direct onze collega's van de receptie te spreken.

 

Heel graag tot snel op het Grote Bos!