Huisje op de Veluwe met je hond

Beleef een ontspannen hondenvakantie in het bos

Ontsnap naar de rustgevende Veluwe, waar zowel jij als je hond van harte welkom zijn. RCN de Jagerstee, verscholen in de weelderige natuur van de Veluwe, biedt de ideale basis voor een avontuurlijke vakantie met je trouwe viervoeter. Hier kun je samen genieten van de sereniteit van het bos, uitgestrekte bossen verkennen en heerlijk lange wandelingen maken, terwijl je kunt ontspannen in onze comfortabele accommodaties.

Hondvriendelijke huisjes in de Veluwe

Comfortabele verblijven voor jou en je hond

Bij RCN de Jagerstee vind je verschillende leuke plekken om te verblijven, waar je tot twee honden mee kunt nemen (tweede hond op aanvraag). Of je nu kiest voor een schattig huisje, een comfortabele bungalow of een gezellig chalet, elk verblijf is zo ingericht dat zowel jij als je hond zich er prettig voelen. Voor een kleine extra vergoeding van €5,50 per hond per nacht, kun je er zeker van zijn dat je een aangename tijd zal hebben in onze accommodaties.

Hondvriendelijke huisjes in de Veluwe

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud

Vakantie in de Veluwe: Een Paradijs voor Jou en Je Hond

Geniet van de natuur en ontspanning midden in Nederland

Natuurbeleving op de Veluwe: De Veluwe is werkelijk een paradijs voor jouw hond. Omringd door uitgestrekte bossen en open heidevelden is er volop ruimte om samen te ontspannen en plezier te beleven in een vakantie met hond op de Veluwe.

 

Avontuurlijke uitjes in de Veluwe: Naast de overweldigende natuurlijke pracht biedt de Veluwe ook tal van avontuurlijke activiteiten voor jou en je viervoeter. Verken samen met je hond de geheimen van de Veluwe via schilderachtige wandelroutes en ontdek verborgen paden die leiden naar onvergetelijke avonturen.

 

Ontspanning in je vakantiehuis: Na een dag vol ontdekkingen biedt je gezellige vakantiehuis de ideale plek om terug te keren en te ontspannen tijdens je vakantie met hond op de Veluwe. Hier kun je samen genieten van rust en comfort te midden van de natuurlijke schoonheid van dit prachtige gebied. Boek nu en ervaar de perfecte vakantie met je hond op de Veluwe.

Kies voor een hondenvakantie in de Veluwe bij RCN de Jagerstee

Reserveer een onvergetelijk verblijf midden in de natuur

RCN de Jagerstee heet je hartelijk welkom midden in de natuurlijke schoonheid van de Veluwe. Dit maakt het de ideale keuze voor jouw vakantie met je hond. Aarzel niet langer en boek nu je verblijf, zodat zowel jij als je hond kunnen genieten van een aangename tijd te midden van de prachtige natuurlijke omgeving van de Veluwe.