Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Vakantiekerk

Bij RCN Vakantieparken

Voor RCN horen vakantie, vrije tijd, betrokkenheid en aandacht voor levensvragen bij elkaar. Dat is de reden dat de vakantiekerk al ruim 60 jaar wordt gehouden. Op alle vakantieparken van RCN in Nederland, Frankrijk en Duitsland wordt, minimaal gedurende de schoolvakanties in de zomer, een laagdrempelige, muzikale en inspirerende vakantiekerk georganiseerd.

Het thema voor de Vakantiekerk 2021: Waarom geloof ik?

Op alle parken van RCN in Nederland wordt tijdens de Vakantiekerk een centraal thema gebruikt. In 2021 is dat: WAAROM GELOOF IK?  Het valt op dat heel veel mensen best wel ERGENS in geloven.  Mensen zoeken houvast, troost, moed of hoop en gaan vaak ook bidden als ze even geen uitzicht zien. Dat is toch interessant? WAAROM GELOOF IK? Een prachtige vraag waar we graag met onze gasten over nadenken en natuurlijk doen we dat met jongeren en kinderen erbij. Iedereen is welkom! We zien uit naar jullie komst.

De Vakantiekerk ONLINE
Op een aantal Nederlandse RCN-parken vindt er ook buiten het hoogseizoen om de Vakantiekerk plaats. Echter, vanwege de maatregelen is een groepsbijeenkomst nog niet mogelijk. Natuurlijk vinden we dat erg jammer, want de Vakantiekerk hoort zo thuis op het park. Om u en jou te voorzien van een mooi en goed alternatief hebben we een lijst samengesteld met online kerkdiensten. Op deze lijst is een divers aanbod vindbaar en voor de kinderen een link naar leuke knutselwerkjes en bijbelverhalen. Er zal vast iets tussen staan dat voor jullie passend is. Zodra het kan hopen we jullie natuurlijk weer uit te kunnen nodigen voor de Vakantiekerk op het park.

Muzikaal en inspirerend

Dat doen we al meer dan 60 jaar!

Muziek is vanzelfsprekend heel erg belangrijk en krijgt daarom ook veel aandacht, maar dat geldt zeker ook voor de aandacht die er in woord, lied en verhaal is voor de kinderen. Voor RCN is de vakantiekerk immers ook bedoeld als een mogelijkheid om samen met anderen een gemeenschap te vormen, waarin plaats en ruimte is voor iedereen. Waar eenieder zich dan ook thuis kan voelen, ook al zal het vast anders zijn dan thuis. In Frankrijk en Duitsland beperkt de organisatie van vakantiekerk zich tot de zomervakantieperiode, maar op de meeste parken in Nederland wordt de vakantiekerk zelfs wekelijks georganiseerd, vanaf Pasen tot ongeveer half september. 

Verder verwijzen wij onze gasten graag naar de plaatselijke kerken. In de periodes dat er een vakantiekerk georganiseerd wordt, kunnen gasten hierover meer informatie vinden in het activiteitenprogramma.

 

Kinderknutselclub

Speciaal voor de jonge bezoekers is er 'Kinderknutselclub'. Kinderen zijn hier op een leuke manier bezig met het thema van de dienst.

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail