Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Vakantiekerk

Bij RCN Vakantieparken

Voor RCN horen vakantie, vrije tijd en aandacht voor zingevingsvragen en gemeenschap bij elkaar. Dat is de reden dat de vakantiekerk al ruim 60 jaar wordt gehouden. Op alle vakantieparken van RCN in Nederland en Frankrijk wordt, minimaal gedurende de schoolvakanties in de zomer, een laagdrempelige, muzikale en inspirerende vakantiekerk georganiseerd.

Het thema voor de Vakantiekerk 2020: LIEFDE IS……

Op alle parken van RCN in Nederland wordt tijdens de Vakantiekerk een centraal thema gebruikt. In 2020 is dat: LIEFDE IS…  Je kent die leuke korte cartoons misschien wel die steeds weer iets vertellen en laten zien wat Liefde betekent. Dat gaan we ook doen. We hebben dit thema op 7 verschillende manieren invulling gegeven om zodoende onze gasten een prachtige boodschap mee te kunnen geven. Ook voor de kinderen gaan we dit thema op een leuke manier verwerken zodat iedereen die naar de Vakantiekerk komt er wat aan heeft!

 

Muzikaal en inspirerend

Dat doen we al meer dan 60 jaar!

Muziek is vanzelfsprekend heel erg belangrijk en krijgt daarom ook veel aandacht, maar dat geldt zeker ook voor de aandacht die er in woord, lied en verhaal is voor de kinderen. Voor RCN is de vakantiekerk immers ook bedoeld als een mogelijkheid om samen met anderen een gemeenschap te vormen, waarin plaats en ruimte is voor iedereen. Waar eenieder zich dan ook thuis kan voelen, ook al zal het vast anders zijn dan thuis. In Frankrijk beperkt de organisatie van vakantiekerk zich tot de zomervakantieperiode, maar op de meeste parken in Nederland wordt de vakantiekerk zelfs wekelijks georganiseerd, vanaf Pasen tot ongeveer half september. 

Verder verwijzen wij onze gasten graag naar de plaatselijke kerken. In de periodes dat er een vakantiekerk georganiseerd wordt, kunnen gasten hierover meer informatie vinden in het activiteitenprogramma.

 

Kinderknutselclub

Speciaal voor de jonge bezoekers is er 'Kinderknutselclub'. Kinderen zijn hier op een leuke manier bezig met het thema van de dienst.

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail