Vakantiekerkdiensten
bij RCN Vakantieparken

Voor RCN horen vakantie, vrije tijd en aandacht voor zingevingsvragen en gemeenschap bij elkaar. Dat is de reden dat er al ruim 60 jaar vakantiekerkdiensten worden gehouden. Op alle vakantieparken van RCN in Nederland en Frankrijk worden, minimaal gedurende de schoolvakanties in de zomer, laagdrempelige muzikale en inspirerende vakantiekerkdiensten georganiseerd.

Al ruim 60 jaar...
Muzikale en inspirerende vakantiekerkdiensten

Muziek is vanzelfsprekend heel erg belangrijk en krijgt daarom ook veel aandacht, maar dat geldt zeker ook voor de aandacht die er in woord, lied en verhaal is voor de kinderen. Voor RCN zijn vakantiekerkdiensten immers ook bedoeld als een mogelijkheid om samen met anderen een gemeenschap te vormen, waarin plaats en ruimte is voor iedereen. Waar eenieder zich dan ook thuis kan voelen, ook al zal het vast anders zijn dan thuis.

In Frankrijk beperkt de organisatie van vakantiekerkdiensten zich tot de zomervakantieperiode, maar op de meeste parken in Nederland worden er zelfs wekelijks vakantiekerkdiensten gehouden vanaf Pasen tot ongeveer half september. Verder verwijzen wij onze gasten graag naar de plaatselijke kerken. In de periodes dat er vakantiekerkdiensten worden georganiseerd, kunnen gasten meer informatie over de dienst vinden in het activiteitenprogramma.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.