Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Winterstalling 2021

Gasten die vanaf de start van het volgende seizoen op ons park terugkomen kunnen tegen betaling hun caravan voor de winterperiode stallen op het parkeerterrein (op eigen risico voor diefstal en/of schade).

 

U kunt zich voor deze stalling aanmelden bij de receptie, tegen contante betaling. Wilt u het betaalbewijs duidelijk zichtbaar voor het raam van uw caravan bevestigen zodat wij uw caravan kunnen herkennen.

Voor het slepen van uw caravan naar de winterstalling of van de stalling naar de plaats wordt een vaststaand bedrag in rekening gebracht.

Vanaf het begin van de herfstvakantie is de winterstalling open.
Let op: in verband met de veiligheid wordt de stalling na afloop van het seizoen zodanig afgesloten dat het niet meer mogelijk is om uw caravan tijdens de winter (tijdelijk) van de stalling te verwijderen. Zodra het seizoen is begonnen zal de stalling niet afgesloten zijn.

Het is niet toegestaan om gastanks achter te laten in caravans die op de winterstalling worden geplaatst!

Winterstalling op de 'eigen' plek

(alleen op velden met toestemming en op eigen risico voor diefstal en/of schade)

Als u gebruik maakt van de mogelijkheid om uw caravan op de “eigen” plaats te laten staan, dan vragen wij u de kampeerplaats uiterlijk 2 november volledig te hebben opgeruimd. Alleen de caravan met voortent en schuurtent mag blijven staan. Indien u een achtertent wilt laten staan, dient u of de voortent of de schuurtent af te breken.

Overige tenten, fietsenrekken, fietsen etc. dienen te zijn verwijderd. U kunt deze spullen eventueel ook opslaan in de voortent. Als de voortent toch wordt afgebroken mogen de vlonders – mits netjes verpakt - aan de voorkant blijven liggen; losse spullen mogen –mits netjes verpakt - op de vlonder blijven liggen.

De regels aangaande opruimen en netheid zullen wij nauwgezet controleren. Voor u, voor onszelf en voor nieuwe gasten die een kampeerplaats komen uitzoeken moeten de kampeervelden netjes zijn. Wilt u er rekening mee houden dat u in de winterperiode niet met uw auto het terrein op kunt.

Vlonders

Vlonders mogen gebruikt worden in een gesloten voortent. 

Indien u in de winterperiode uw caravan op de parkeerplaats plaatst, kunt u uw vlonders onder uw caravan plaatsen. Indien dit niet mogelijk is, kunt u uw vlonders apart stallen op ons parkeerterrein. De terreindienst kan ze eventueel voor u ophalen, opslaan en weer terugbrengen. De hieraan verbonden kosten bedragen € 35,00. Het plaatsen van vlonders in de winterstalling kan alleen op de aangewezen plaatsen. Hiervoor dient u vooraf een bewijs te halen op de receptie.

Wanneer wij na afloop van het seizoen de velden controleren en een vlonderpakket aantreffen waarvan geen melding bij ons bekend is, wordt dit pakket door ons verwijderd

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail