Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Beleef Flevoland vanaf het water

Zeilen en surfen

In de omgeving van RCN Zeewolde is altijd genoeg te doen! Op het land, maar vooral ook op het water! Als je van zeilen, surfen of varen houdt, dan is RCN Zeewolde de ideale vakantiebestemming. Het vakantiepark ligt namelijk direct aan het Veluwemeer en op het park bevinden zich DeZeilschool en de Surfschool Zeewolde (graag van te voren reserveren). Dus ook als je het leuk lijkt om een zeil- of surfles te volgen is een verblijf op ons park aan te raden. Verder bevindt zich op het park sloep- en bootverhuur BootToGo, ideaal om de omgeving vanaf het water te verkennen.

Zeilles

Zeilles

Zowel voor jongeren als volwassenen worden er door het jaar heen diverse zeillessen gegeven. Welke cursus volg jij deze zomer?

Bootverhuur

Bootverhuur

Als zeilboot worden polyvalken verhuurd. Naast polyvalken worden diverse motorboten verhuurd. Van een mooie kleine sloep voor 6 personen tot een comfortabele loungeboot voor max. 12 personen.

Surfen

Surfen

(Leren) surfen tijdens je vakantie? In de weekenden en schoolvakanties zijn de surfinstructeurs op het strand om je de fijne kneepjes van het surfen te leren. Reserveer van te voren een plekje!

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail