Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Beleef Flevoland vanaf het water

Zeilen en surfen

In de omgeving van RCN Zeewolde is altijd genoeg te doen! Op het land, maar vooral ook op het water! Als je van zeilen, surfen of varen houdt, dan is RCN Zeewolde de ideale vakantiebestemming. Het vakantiepark ligt namelijk direct aan het Veluwemeer en op het park bevinden zich DeZeilschool en de Surfschool Zeewolde (graag van te voren reserveren). Dus ook als je het leuk lijkt om een zeil- of surfles te volgen is een verblijf op ons park aan te raden. Verder bevindt zich op het park sloep- en bootverhuur BootToGo, ideaal om de omgeving vanaf het water te verkennen.

Zeilles

Zeilles

Zowel voor jongeren als volwassenen worden er door het jaar heen diverse zeillessen gegeven. Welke cursus volg jij deze zomer?

Bootverhuur

Bootverhuur

Als zeilboot worden polyvalken verhuurd. Naast polyvalken worden diverse motorboten verhuurd. Van een mooie kleine sloep voor 6 personen tot een comfortabele loungeboot voor max. 12 personen.

Surfen

Surfen

(Leren) surfen tijdens je vakantie? In de weekenden en schoolvakanties zijn de surfinstructeurs op het strand om je de fijne kneepjes van het surfen te leren. Reserveer van te voren een plekje!