Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Beleef Flevoland vanaf het water Zeilen en surfen

In de omgeving van RCN Zeewolde is altijd genoeg te doen! Op het land, maar vooral ook op het water! Als je van zeilen en surfen houdt, of als je het leuk lijkt om een een zeilles of surfles te volgen, dan is RCN Zeewolde de ideale vakantiebestemming. Het vakantiepark ligt namelijk direct aan het Veluwemeer en DeZeilschool en Surfschool Zeewolde bevinden zich op het park zelf. 

Zeilles
Zeilles

Zowel voor jongeren als volwassenen worden er door het jaar heen diverse zeillessen gegeven. Welke cursus volg jij deze zomer?

Bekijk het aanbod
Verhuur zeil- en motorboten
Verhuur zeil- en motorboten

Als zeilboot worden polyvalken verhuurd. Naast polyvalken worden diverse motorboten verhuurd. Van een mooie kleine sloep voor 6 personen tot een comfortabele loungeboot voor max. 12 personen.

Meer info en boeken >
Surfen
Surfen

(Leren) surfen tijdens je vakantie? In de weekenden en de schoolvakanties zijn de surfinstructeurs op het strand om je de fijne kneepjes van het surfen te leren.

Meer info >
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1,3896 LTZeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail