Beleef Flevoland vanaf het water Zeilen en surfen

In de omgeving van RCN Zeewolde is altijd genoeg te doen! Op het land, maar vooral ook op het water! Als je van zeilen en surfen houdt, of als je het leuk lijkt om een een zeilles of surfles te volgen, dan is RCN Zeewolde de ideale vakantiebestemming. Het vakantiepark ligt namelijk direct aan het Veluwemeer en DeZeilschool en Surfschool Zeewolde bevinden zich op het park zelf. 

Waterfietsen
Waterfietsen

Met deze leuke tweepersoons waterfiets verken je het water in de omgeving. Een leuke activiteit voor het hele gezin!

De waterfietsen zijn via de Zeilschool te huur tijdens de schoolvakanties en weekenden. Reserveren kan via de website van DeZeilschool of bij DeZeilschool zelf. 

Verhuur zeil- en motorboten
Verhuur zeil- en motorboten

Als zeilboot worden polyvalken verhuurd. Naast polyvalken worden diverse motorboten verhuurd. Van een mooie kleine sloep voor 6 personen tot een comfortabele loungeboot voor max. 12 personen.

Meer info en boeken >
Surfen
Surfen

(Leren) surfen tijdens je vakantie? In de weekenden en de schoolvakanties zijn de surfinstructeurs op het strand om je de fijne kneepjes van het surfen te leren.

Meer info >
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.