Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Beleef Flevoland vanaf het water

Zeilen en surfen

In de omgeving van RCN Zeewolde is altijd genoeg te doen! Op het land, maar vooral ook op het water! Als je van zeilen, surfen of varen houdt, dan is RCN Zeewolde de ideale vakantiebestemming. Het vakantiepark ligt namelijk direct aan het Veluwemeer en op het park bevinden zich DeZeilschool en de Surfschool Zeewolde (graag van te voren reserveren). Dus ook als je het leuk lijkt om een zeil- of surfles te volgen is een verblijf op ons park aan te raden. Verder bevindt zich op het park sloep- en bootverhuur BootToGo, ideaal om de omgeving vanaf het water te verkennen.

Zeilles

Zeilles

Zowel voor jongeren als volwassenen worden er door het jaar heen diverse zeillessen gegeven. Welke cursus volg jij deze zomer?

Bootverhuur

Bootverhuur

Als zeilboot worden polyvalken verhuurd. Naast polyvalken worden diverse motorboten verhuurd. Van een mooie kleine sloep voor 6 personen tot een comfortabele loungeboot voor max. 12 personen.

Surfen

Surfen

(Leren) surfen tijdens je vakantie? In de weekenden en schoolvakanties zijn de surfinstructeurs op het strand om je de fijne kneepjes van het surfen te leren. Reserveer van te voren een plekje!

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Binnen 3 dagen krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail