Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Recreatie voor iedereen!

Van alles te beleven bij RCN voor jong en oud

Vier jij jouw vakantie op RCN Zeewolde? Dan hoef je je geen moment te vervelen! Naast een onvergetelijk activiteitenprogramma, vind je bij ons ook diverse (kinder)faciliteiten zoals het binnenzwembad, een gigantische speelweide, een surfschool, een kinderboerderij en ons eigen strand.

Ga op ontdekkingsreis met Club Sammy, bestaande uit Sammy, Alex en Emma. Samen beleven zij de tofste avonturen en nemen jou daar graag in mee! Liever (ook) zelf op avontuur? Trotseer dan het Kruimelpad, spaar stickers en verdien een leuk cadeautje.

Inschrijven voor recreatieactiviteiten
Nieuw dit jaar is dat je voor sommige activiteiten in moet schrijven. Dit om te voorkomen dat we te veel deelnemers krijgen. Inschrijven kan via deze link of klik op de knop inschrijven. 

zaterdag 2 december
10:00
Afhaal activiteit: Sinterklaas Kleurplatenwedstrijd

Wil jij mee doen met de Sinterklaas kleurplaten wedstrijd en een leuk cadeutje winnen? Kleur de kleurplaat mooi in en stop hem tijdens het schoen zetten vanmiddag in je schoen. Je kunt de kleurplaat afhalen bij de receptie. 

zaterdag 2 december
10:30
Knutselclub: Schoentje vouwen

Vandaag knutselen we jouw eigen schoentje in recreatie zaal t'Dok. Deze kun je vanmiddag zetten in de Brasserie t'Wolderwijd samen met de pieten.

 

 

zaterdag 2 december
15:30
15:45
Meet and Greet met Sinterklaas & zijn pieten

Wil jij een mooie tekening of een handje geven aan sinterklaas? Dat kan vanmiddag Sinterklaas komt met zijn pieten langs in recreatiezaal t'Dok.

zaterdag 2 december
16:30
Het schoentje zetten

Vanmiddag gaan we samen met de pieten jouw schoentje zetten in Brasserie t'Wolderwijd. Vergeet jouw kleurpaat van de kleurplaten wedstrijd niet mee te nemen! 

zondag 3 december
11:30
Uitreiking sinterklaas kleurplaten wedstrijd

Gisteren middag heb je samen met de pieten jouw schoentje gezet met een mooie kleurplaat erin. De pieten maken de winnaar bekend in brasserie t'Wolderwijd. 

zondag 3 december
14:00
Pepernoten bakken

In recreatiezaal t'Dok gaan we vanmiddag onze eigen pepernoten bakken! Wil jij mee bakken? Schrijf je in vanaf vrijdagavond 19:00 uur tot zaterdagochtend 11:00 uur. Let op Vol=Vol

zondag 3 december
15:30
Meet and greet met Sammy

Wil jij een high-five of een knuffel geven of zelfs op de foto met  Sammy? Dat kan! Sammy is in recreatiezaal t'Dok.

 

 

 

 

zaterdag 9 december
10:30
Knutselclub

Vandaag knutselen we wat leuks in het Dok! Maar wat? Dat verklappen we nog niet! Doe jij mee?

zaterdag 9 december
14:00
Winter memory

Doe jij mee met de winter memory? We verzamelen in 't Dok. 

zondag 10 december
10:00
Vakantiekerkdienst

Via de volgende link hebben we een aantal online-diensten op een rij gezet. Ook zijn er kinderknutselwerkjes beschikbaar:
www.rcn.nl/vakantiekerk

zondag 10 december
11:00
Knutselclub

Vandaag knutselen we wat leuks in het Dok! Maar wat? Dat verklappen we nog niet! Doe jij mee?

zondag 10 december
14:00
Omgekeerd verstoppertje

We spelen in recreatiezaal 'Dok omgekeerd verstoppertje! Speel jij ook mee?

Ga mee op avontuur!

Ontdekkigsreizigers opgelet: op onze vakantieparken ontvang je jouw eigen Kruimelpadpas. Ga hiermee zelf op pad óf sluit aan bij Club Sammy, spaar stickers en verdien een leuk cadeautje.

Het Kruimelpad