Lekker eten in Restaurant de Roggeberg in Appelscha
Lekker eten in Restaurant de Roggeberg in Appelscha
Lekker eten in Restaurant de Roggeberg in Appelscha

Ons Restaurant Altijd gezellig genieten

Je bent van harte welkom in ons restaurant. Voor een kop koffie, een ontbijtje, een overheerlijke lunch of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras met vrienden en familie te genieten van een borrelplank of een heerlijke sorbet. 

Wil je reserveren? Dit kan telefonisch via 0516 431 441 of 088 166 5229.

Pizzaplein
Zelf pizza's bakken in een steenoven

RCN de Roggeberg biedt dit jaar iets nieuws aan voor groepen: een pizzaplein. We hebben vier hout gestookte pizza ovens neergezet waar je de heerlijkste pizza zelf kunt bakken. Heb je een verjaardag, familiefeestje of gewoon zin in een avondje eigen pizza te bakken met een gezellig gezelschap? Dan nodigen we je van harte uit! Wij zorgen voor alle ingrediënten en geven je uitleg zodat je de heerlijkste pizza’s zelf kunt bereiden. Het pizzaplein is vooraf te reserveren vanaf 10 personen. Benieuwd naar meer informatie over het pizzaplein of andere groepsarrangementen? Neem dan gerust contact op met onze horeca via het telefoonnummer 088 1665229, of kom langs in onze horeca.

Diner of buffetten met een groep
Groepen vanaf 20 personen

RCN de Roggeberg biedt verschillende groepsarrangementen aan. Deze kun je zelf aanpassen naar behoefte. Zo kun je kiezen uit verschillende lunch- en dinerbuffetten, ontbijtbuffetten of het sfeervolle pizza terras. 

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Niek Wansink via 0516 431 441 of 088 166 5229.

 

 

Snackbar
Snacks en pizza's

Zin in een gemakkelijke, snelle hap? Onze snackbar biedt uitkomst! Onze snackbar bevindt zich naast het restaurant. Waar je terecht kunt voor een snack en (soft)ijs specialiteiten. We bakken ook heerlijke vers belegde pizza’s. Je kunt jouw bestelling meenemen of opeten (op het terras) bij de snackbar.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.