’t Smallert

Ontdek het Veluws streekproduct

Op de Veluwe, in het kleine plaatsje Emst ligt gezinspark ’t Smallert. Een overzichtelijk park waar een hoop te beleven is, voor jong en oud! Je vindt hier een speelpark, een forellenkwekerij met visvijvers, een kaarsenmakerij en een (dag)restaurant.

Maak er een gezellig dagje uit van met combikaart! Je kunt dan tussen 10.00 en 18.00 uur gebruik maken van het speelpark, zelf kaarsen maken en een rondleiding langs de forellenkwekerij volgen.

Het mooie speelpark is een echte uitdaging voor de kinderen. Lekker schommelen, klimmen en kano varen, maar ook jezelf uitleven op de spectaculaire glijbanen, pontjes, stapstenen en waterglijbaan maken het een echt dagje uit. Ook is er een mooie pannakooi waar wie weet de kinderen de vaders af kunnen troeven met hun voetbalkunsten.

Graag laten wij je kennis maken met de forel door middel van een rondleiding. Na het kijken van een filmpje worden de vissen gevoerd en mag je proberen een vis te vangen met je handen.

In onze kaarsenmakerij maak je volgens de ambachtelijke methode zelf 2 kaarsen. Met een plankje met een lontje in de hand en de bijbehorende uitleg ga je aan de slag en een uur later ga je met 2 mooie, gekleurde en gevormde kaarsen weer naar buiten.

Een geslaagd dagje uit voor het hele gezin!

Gezinspark ’t Smallert

Smallertsweg 8

8166 KD, Emst

Nederland