Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Goed voor elkaar Paardrijden in de natuur

De Jagerstee is de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf samen met je paard. Galoppeer over het grootste ruiterpadennetwerk van Nederland, neem deel aan de Eper Paardenvierdaagse, rijd de Veluwe Trail (dagtocht) of breng een bezoek aan één van de vele paardensportevenementen bij het Nationaal Hippisch Centrum.

Grootste ruiterpadennetwerk van Nederland
In de omgeving van RCN de Jagerstee

De Veluwe staat bekend om een uitstekend wandel- en fietsroutenetwerk. Daarnaast heeft de Veluwe ook een uitgebreid ruiternetwerk met in Epe het langste ruiterpadennetwerk van Nederland. Het netwerk gaat voor 90% over onverharde zandwegen door bossen en langs heidevelden. Korte stukken van de route worden overbrugd door asfalt weggetjes. De Jagerstee ligt aan het begin van dit ruiterpadennetwerk. De ruiterpaden lopen om het park en zijn duidelijk gemarkeerd, waardoor je niet verdwaalt. Gasten van de Jagerstee kunnen hun paarden gerust meenemen en in de buurt stallen. Informeer bij de receptie voor de stallingsmogelijkheden.

Het maken van een buitenrit of het plannen van een meerdaagse ruitervakantie in Epe wordt een stuk eenvoudiger door de ruiterknooppuntenkaart. Deze is voor € 4,-  te koop bij de VVV in Epe. In totaal staat op deze kaart zo’n 140 kilometer aan ruiter- en menwegen. De kaart vast online bekijken?

Klik hier voor de interactieve ruiterknooppuntenkaart.

Eper Paardenvierdaagse
Vanuit RCN de Jagerstee

Van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 juni 2018 vindt de 25e editie van de Eper Paardenvierdaagse plaats; het grootste recreatieve paardensportevenement in Nederland. Het vaste start- en finishterrein van de Eper Paardenvierdaagse bevindt zich op nog geen 70 meter van ons park, aan de Officiersweg.

Ben jij opzoek naar een overnachtingsplaats voor jou en je paard en wil jij zo dicht mogelijk bij het start- en finishterrein verblijven? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over een verblijf op de Jagerstee met stallingsmogelijkheden in de buurt.

Veluwe Trail
Dagtocht Epe

De Veluwe Trail is de bekendste lange afstandsroute voor ruiters en menners in Nederland en gaat langs de mooiste plekjes van de Veluwe. De Veluwe Trail bestaat uit een doorgaande route en negen dagtochten, samen goed voor ruim 500 kilometer. De dagtocht vanaf Epe is ongeveer 30 kilometer lang en erg leuk om eens af te leggen samen met je paard. Klik hier voor de kaart van de dagtocht.

Nationaal Hippisch Centrum Ermelo
Het hippische hart van Nederland.

Het hippische hart bevindt zich in Ermelo, slechts een half uurtje vanaf de Jagerstee.
Naast het Nationaal Hippisch Centrum is hier ook de paardensportbond KNHS gevestigd. Door het hele jaar heen worden er verschillende (internationale) evenementen en wedstrijden georganiseerd. Combineer je verblijf op de Jagerstee met één van de vele paardensportevenementen! Klik hier voor de agenda van de grootste en belangrijkste paardensportevenementen.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Jagerstee
Officiersweg 86,8162 NREpe
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail