Waanzinnige watersportvakanties Bij RCN de Schotsman

Watersporten tijdens je vakantie? Bij RCN de Schotsman kan het. Direct op het park vind je een zeilschool & bootverhuur en surfschool. Op loopafstand van het park een waterskibaan.

Of je nu beginnend watersporter bent of al meer ervaring hebt, iedereen kan hier terecht. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Zeilles & bootverhuur
Watersportvakantie in Zeeland
Botenverhuur
Botenverhuur

Bij de zeilschool (Sailcollege) zijn verschillenden sloepen, motorboten en zeilboten te huur. Ervaar het ultieme watersportgevoel tijdens jouw vakantie in Zeeland. 

Boot huren
Zeillessen
Zeillessen

Wil je zeilen een keer uitproberen, of gelijk een serie lessen? Bij de zeilschool (Sailcollege) op ons park bieden ze zeillessen aan voor jong en oud.

Zeillessen
Windsurfschool
Windsurfschool

Altijd al willen leren surfen? Bij Thijs Surfschool op ons park ben je aan het juiste adres. Hier kun je leren surfen in één dag!

Surfschool
Waterskibaan
Waterskibaan

Probeer tijdens jouw vakantie de kabelwaterskibaan eens. Hierbij word je voortgetrokken door een sleeplift, over een afstand van 820 meter per ronde, met een snelheid van ca. 30 km/uur.

 

Waterskiën
Aanlegplaatsen
Aanlegplaatsen

Verblijf je bij ons op het park en kom je met je eigen boot, dan kun je gebruikmaken van de trailerhelling en de aanlegsteiger met 92 plaatsen. Daarnaast is er ook een botenstalling (Jollenstrand). Reserveer van te voren wel een plaatsje!

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid of onze privacy verklaring.