Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Waanzinnige watersportvakanties

Bij RCN de Schotsman

Een sportieve watersport vakantie? RCN de Schotsman in Zeeland is vanwege de ligging direct aan het Veerse Meer de ideale locatie voor een actieve en avontuurlijke watersport vakantie.
Direct op het park vind je een zeilschool met bootverhuur en surfschool waar je kan leren surfen binnen één dag. Op loopafstand van het park een waterskibaan voor je nodige een portie adrenaline tijdens waterskiën of wakeboarden. Ben je beginnen watersporter of al meer ervaren, voor iedereen is er ruim aanbod aan watersportfaciliteiten op het park.

Zeilen, Surfen, Varen
Watersportvakantie in Zeeland
Zeillessen

Zeillessen

Wil je zeilen een keer uitproberen, of gelijk een serie lessen? Bij de zeilschool (Sailcollege) op ons park bieden ze zeillessen aan voor jong en oud.

Windsurfschool

Windsurfschool

Windsurfen op het Veerse meer? Bij Thijs Surfschool op ons park ben je aan het juiste adres. Hier kun je leren surfen in één dag!

Botenverhuur

Botenverhuur

Suppen, kayakken, zeilen of met een sloep varen? Tijdens je vakantie kun je heerlijk een dag het water op.

Bij de zeilschool (Sailcollege) en surfschool Thijs kun je naast lessen ook  huren.

Aanlegplaatsen

Aanlegplaatsen

Op vakantie en je wilt jouw eigen boot mee? Bij  RCN de Schotsman kun je gebruik maken van de trailerhelling en de aanlegsteiger. Daarnaast is er ook een botenstalling (Jollenstrand). Reserveer van te voren wel een plaatsje. Neem hiervoor contact op via contact@rcn.nl