Watersport mogelijkheden
RCN de Schotsman

Windsurfplek bij uitstek

RCN de Schotsman heeft een compleet windsurfcentrum met een surfschool, een surfboetiek, surfkluizen, surfplankenverhuur en een swingend danscafé.

Je bent van harte welkom om surflessen te volgen bij Thijs Surfschool op ons park. Hier kan je al leren surfen in één dag! Je kan er ook voor kiezen om alleen materiaal te huren.

 

Wil je de sensatie van het waterskien ervaren?

Probeer tijdens jouw vakantie de kabelwaterskibaan eens. Hierbij word je voortgetrokken door een sleeplift, over een afstand van 820 meter per ronde. De snelheid is ca. 30 km/uur.

Wanneer je toe bent aan een grote uitdaging kan je ook leren wakeboarden in het waterskicentrum!

Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

Zeilen, of lekker varen in een sloep?

Even rustig van het water genieten in een muisstille elektro sloep of juist over het water heen knallen in een Laser Pico. Zin in wat beweging en actie? Ga er dan op uit met een kano, kayak of waterfiets om op een sportieve manier het Veerse Meer te ontdekken. Voor iedere leeftijdscategorie is er wel sensatie en ontspanning te beleven.

Je kan je inschrijven voor zeillessen door professionele instructeurs in een Optimisten, Laser Pico of Polyvalk  Je kan ook een sloep, waterfiets of kano huren.
En doe je dat voor 1 april 2017? Dan ontvang je maar liefst 10% vroegboekkorting!

Bekijk de website van Sailcollege voor meer informatie.

Aanlegplaatsen voor uw eigen boot

Kom je met je eigen boot, dan kan je gebruikmaken van de trailerhelling en de aanlegsteiger met 92 plaatsen. Daarnaast is er ook een botenstalling en een jollenstrand. Op het park kan je allerlei vaartuigen huren, zoals waterfietsen, kano’s, kajaks

 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.