#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN de Schotsman
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Waanzinnige watersportvakanties

Bij RCN de Schotsman

Watersporten tijdens je vakantie? Bij RCN de Schotsman kan het. Direct op het park vind je een zeilschool & bootverhuur en surfschool. Op loopafstand van het park een waterskibaan.

Of je nu beginnend watersporter bent of al meer ervaring hebt, iedereen kan hier terecht. Laat je inspireren:

Zeilles & bootverhuur
Watersportvakantie in Zeeland
Botenverhuur

Botenverhuur

Bij de zeilschool (Sailcollege) zijn verschillende sloepen en zeilboten te huur. Ervaar het ultieme watersportgevoel tijdens jouw vakantie in Zeeland. 

Zeillessen

Zeillessen

Wil je zeilen een keer uitproberen, of gelijk een serie lessen? Bij de zeilschool (Sailcollege) op ons park bieden ze zeillessen aan voor jong en oud.

Windsurfschool

Windsurfschool

Altijd al willen leren surfen? Bij Thijs Surfschool op ons park ben je aan het juiste adres. Hier kun je leren surfen in één dag!

Waterskibaan

Waterskibaan

Probeer tijdens jouw vakantie de kabelwaterskibaan eens. Hierbij word je voortgetrokken door een sleeplift, over een afstand van 820 meter per ronde, met een snelheid van ca. 30 km/uur.

 

Aanlegplaatsen

Aanlegplaatsen

Verblijf je bij ons op het park en kom je met je eigen boot, dan kun je gebruikmaken van de trailerhelling en de aanlegsteiger met 82 plaatsen. Daarnaast is er ook een botenstalling (Jollenstrand). Reserveer van te voren wel een plaatsje!

Aquapark

Aquapark

Leef je uit en voel je vrij in deze speeltuin op het water! Je kunt klimmen, springen, vliegen, glijden en vooral… lachen