Waanzinnige watersportvakanties Bij RCN de Schotsman

Watersporten tijdens je vakantie? Bij RCN de Schotsman kan het. Het watersportcentrum op het park bied je verschillende mogelijkheden voor watersport: zeilen, surfen of waterskiën, het kan allemaal!

Of je nu een beginnend watersporter bent of al meer ervaring hebt, iedereen kan hier terecht. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Watersportmogelijkheden
RCN de Schotsman

Windsurfplek bij uitstek

RCN de Schotsman heeft een compleet windsurfcentrum met een surfschool, een surfboetiek, surfkluizen en  surfplankenverhuur.

Je bent van harte welkom om surflessen te volgen bij Thijs Surfschool, een begrip op ons park. Hier kun je leren surfen in één dag! Ben je een ervaren surfer? Dan kun je hier ook terecht voor het huren van materiaal.

 

De sensatie van het waterskiën

Probeer tijdens jouw vakantie de kabelwaterskibaan eens. Hierbij word je voortgetrokken door een sleeplift, over een afstand van 820 meter per ronde, met een snelheid van ca. 30 km/uur. Dat is nog eens avontuurlijk!

Ben je toe aan een grote uitdaging? Dan kun je leren wakeboarden in het waterskicentrum! Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

Zeilen, of lekker varen in een sloep?

Even rustig van het water genieten in een muisstille elektro sloep of juist over het water heen knallen in een Laser Pico. Heb je meer zin in wat beweging en actie? Ga er dan op uit met een kano, kayak of waterfiets om op een sportieve manier het Veerse Meer te ontdekken. Voor iedere leeftijdscategorie is er wel sensatie en ontspanning te beleven.

Je kunt je inschrijven voor zeillessen door professionele instructeurs in een Optimist, Laser Pico of Polyvalk. Je kan ook een sloep, waterfiets of kano huren. Bekijk de website van Sailcollege voor meer informatie.

Aanlegplaatsen voor je eigen boot

Kom je met je eigen boot, dan kun je gebruikmaken van de trailerhelling en de aanlegsteiger met 92 plaatsen. Daarnaast is er ook een botenstalling en een jollenstrand. Op het park kan je allerlei vaartuigen huren, zoals waterfietsen, kano’s, kajaks. Reserveer van te voren wel een plaatsje!

 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.