#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Overige vragen
Zoek uw vraag of klik op een onderwerp
Hoe kan ik online mijn stempelkaart van de RCN Voordeelpas verzilveren?

In de stap "persoonsgegevens" kun je onderaan in het opmerkingenveld aangeven dat je een stempelkaart wilt verzilveren en hoeveel stempels je hebt. De korting zal daarna op de definitieve bevestiging die je van het park ontvangt zichtbaar zijn. De stempelkaart dient bij aankomst op het park ingeleverd te worden.

 

Let op: Wegens het verdwijnen van de RCN Voordeelpas zullen de stempelkaarten alleen nog in 2021 te leveren zijn.

Mijn actie(code)/korting wordt niet verwerkt in de boeking. Wat nu?

Het kan zijn dat de boeking niet in de actieperiode valt. Dit kun je gemakkelijk terugvinden in de desbetreffende actievoorwaarden.

 

Is dit niet het geval? Neem dan contact op met het Contact Center via de mail contact@rcn.nl of telefonisch via 085 0400 700.

Waar vind ik een overzicht van alle aanbiedingen en acties?

Bij RCN Vakantieparken profiteer je het hele jaar door van de fijnste aanbiedingen. Hierdoor kun je altijd voordelig genieten van de rust en ruimte. Om het jou gemakkelijk te maken hebben we alle huidige aanbiedingen en actiecodes op een rijtje gezet, deze vind je hier

Ik verblijf niet op het park, kan ik toch gebruik maken van de faciliteiten?

Op onze RCN Vakantieparken mag je gebruikmaken van de brasserie, zonder dat je op het park verblijft. Echter mag je zonder verblijf op het park geen gebruikmaken van de overige faciliteiten.

 

Het is aan te raden om vooraf even te bellen met het Contact Center, via 085 0400 700, om dit na te vragen. Het gebruik van zwembaden en/of meren zijn altijd uitgesloten in verband met het totaal aantal toegestane mensen.

Ik ben geïnteresseerd in een seizoenplaats. Wat zijn de mogelijkheden bij RCN?

Hoe heerlijk is het om dat vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden? Wij bieden jouw die mogelijkheid met een seizoenplaats! Op de mooiste plekken in Nederland zijn seizoenplaatsen te boeken.

 

Vind je een seizoen te lang? Het is ook mogelijk een plaats te reserveren voor een kortere periode, bijvoorbeeld alleen het voor- en najaar of juist acht weken in het hoogseizoen. Meer weten? Lees hier verder.

Oeps, er is iets misgegaan. Wat nu?

Wat vervelend dat er iets is misgegaan! Dat is uiteraard nooit onze bedoeling. We lossen het graag voor je op. Kijk hier wat je kan doen.

Neem contact op met het Contact Center.

Staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen? Neem contact op met het Contact Center. Wij staan elke dag voor je klaar. Je kunt ons bellen of een e-mail sturen.
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 17.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 1 dag krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail