Reserveren
Zoek uw vraag of klik op een onderwerp
Vanaf welke leeftijd mag ik boeken?

De minimumleeftijd van de hoofdboeker dient 18 jaar of ouder te zijn.

Is het mogelijk om met een groep jongeren te boeken?

Ja, dat is mogelijk. Gasten die willen verblijven met een gezelschap dat uitsluitend bestaat uit 4 of meer jongeren onder de 21 jaar (boeker dient altijd minimaal 18 jaar te zijn), dienen dit vooraf aan te geven en is altijd op aanvraag. Voor deze boekingen is een borg van €300,- van toepassing. 

Wat is een voorkeursboeking?

Met een voorkeursboeking heb je de keuze uit een specifieke kampeerplaats of accommodatie.

 

In Nederland betaal je een voorkeurstarief van €25,- voor zowel kampeerplaatsen als accommodaties. Voor de kampeerplaatsen in Duitsland wordt ook een voorkeurstarief van €25,- gerekend. In Frankrijk bedraagt het voorkeurstarief €35,- voor zowel kampeerplaatsen als accommodaties.

Toont de website mij direct een transparante totaalprijs of komen er later nog kosten bij?

Op onze website tonen wij transparante prijzen. Dit houdt in dat wij je direct de totaalprijs tonen, inclusief alle verplichte kosten zoals toeristenbelasting op basis van de ingevoerde reissamenstelling in het filter. Eventuele extra’s die je later optioneel kunt bijboeken naar eigen voorkeur of bijvoorbeeld een reis- of annuleringsverzekering kunnen in de bijboekstap worden toegevoegd en worden vanaf dat moment meegerekend.

 

Boek je een accommodatie* op één van onze vakantieparken in Nederland? Dan is de prijsopgave ook inclusief lakens en eindschoonmaak. *m.u.v. sommige kampeeraccommodaties

Kan ik meerdere vakantieverblijven tegelijk boeken?

Online is het niet mogelijk meer dan één accommodatie tegelijk te boeken. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons Contact Center via 085 0400 700 of twee keer online een boeking maken op de website.

 

Wil je bijvoorbeeld twee accommodaties/kampeerplaatsen naast elkaar? Dan kun je deze accommodaties/kampeerplaatsen zelf uitkiezen op de plattegrond. Kies dan op deze pagina voor ‘terug’ en kies op de vorige pagina voor “kies je plek vanaf de plattegrond”.

Er is nog maar één kampeerplaats/accommodatie die ik zou willen, moet ik dan toch het voorkeurstarief betalen?

Als de laatste desbetreffende kampeerplaats/accommodatie jouw voorkeur heeft, dan wordt ook hier het voorkeurstarief berekend. Door wijzigingen en/of annuleringen kan het namelijk voorkomen dat er andere kampeerplaatsen/accommodaties vrij komen. Reserveringen zonder voorkeur kunnen in dit geval ten alle tijden nog verplaatst worden.

Is het mogelijk om een voorkeur aan te geven voor een rookvrije of huisdiervrije accommodatie?

Ja, het is mogelijk om een voorkeur aan te geven voor een huisdiervrije accommodatie.

 

Dit kun je doen in het opmerkingenveld bij de laatste stap van het boekingsproces. De voorkeur voor een huisdiervrije accommodatie is op basis van beschikbaarheid. Als je gegarandeerd een huisdiervrije accommodatie wilt, dan adviseren wij je om een voorkeursboeking te maken.

 

Alle accommodaties zijn rookvrij.

Ik wil graag een boeking maken met een campingcard, kan dit via de website?

Nee, een boeking maken met een campingcard (bijvoorbeeld de ASCI- of CKE-kaart) kan niet via de website. Om te boeken dien je contact op te nemen met het Contact Center via contact@rcn.nl of telefonisch via 085 0400 700.

 

Uiteraard kun je ook bij de receptie op één van de RCN Vakantieparken een boeking maken met een van de campingscards. Meer weten? Bekijk de tarieven en periodes van de campingcards hier.

Is het mogelijk om hulpmiddelen voor mindervalide personen bij te boeken?

We verhuren geen losse hulpmiddelen voor mindervalide personen, maar op 12 van onze parken hebben we aangepaste accommodaties waarin de benodigde hulpmiddelen voor mindervaliden al aanwezig zijn. Een compleet overzicht van onze aangepaste accommodaties vind je op hier.

Wat is een bijzettentje? Hoeveel mag ik er plaatsen?

Een bijzettentje heeft een maximale grootte van 5m2. Bij een kampeerplaats mag je op al onze vakantieparken maximaal 2 bijzettentjes gratis plaatsen, mits de grootte van de plaats dit toelaat en het maximaal aantal personen per plaats niet overschreden wordt.

 

Wil je zeker zijn van een plek waar twee bijzettentjes geplaatst kunnen worden? Neem dan contact op met ons Contact Center via 085 0400 700.

 

Bij de stacaravans in Frankrijk is het toegestaan 1 bijzettentje gratis te plaatsen, mits het maximale aantal personen van de accommodatie niet overschreden wordt. Let op: dit is niet bij alle stacaravans mogelijk wegens een gebrek aan extra ruimte.

Hoe kan ik later nog extra's bijboeken?

Dit kan heel eenvoudig in de MijnRCN-Omgeving. Daar kun je je reserveringen zelf inzien en eenvoudig lakenpakketten, eindschoonmaak, etc. bijboeken. Een annuleringsverzekering kan tot maximaal 10 dagen na je boeking bijgeboekt worden.

 

Mocht je nog geen MijnRCN-account hebben, dan wordt er na het afronden van je boeking automatisch een account voor je aangemaakt. Je ontvangt van ons een mail met uitleg over het inloggen in de MijnRCN-omgeving.

Ik heb een actiecode, waar vul ik deze in?

De actiecode kun je in de stap "wie gaan er mee" invoeren door op “Klik hier als je een actiecode hebt” te klikken. De korting of het arrangement wordt na het invoeren van de actiecode direct berekend.

Neem contact op met het Contact Center.

Staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen? Neem contact op met het Contact Center. Wij staan elke dag voor je klaar. Je kunt ons bellen of een e-mail sturen.
Wij zijn momenteel niet aanwezig Je kunt ons weer bereiken op vrijdag van 09:00 - 21:00 uur.
Liever Whatsappen? Reactie binnen 30 min. Je kunt ons weer bereiken op vrijdag van 09:00 - 20:30 uur. Stuur een bericht
Stuur een e-mail
Binnen 1 werkdag krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail