#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Reserveren
Zoek uw vraag of klik op een onderwerp
Kan ik meerdere vakantieverblijven tegelijk boeken?

Online is het niet mogelijk meer dan één accommodatie tegelijk te boeken. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons Contact Center via 085 0400 700 of twee keer online een boeking maken op de website.

 

Wil je bijvoorbeeld twee accommodaties/kampeerplaatsen naast elkaar? Dan kun je deze accommodaties/kampeerplaatsen zelf uitkiezen op de plattegrond. Kies dan op deze pagina voor ‘terug’ en kies op de vorige pagina voor “kies je plek vanaf de plattegrond”.

Vanaf welke leeftijd mag ik boeken?

De minimumleeftijd van de hoofdboeker dient 18 jaar of ouder te zijn.

Wat is een voorkeursboeking?

Met een voorkeursboeking heb je de keuze uit een specifieke kampeerplaats of accommodatie.

 

In Nederland betaal je een voorkeurstarief €20 voor zowel kampeerplaatsen als accommodaties. In Frankrijk bedraagt het voorkeurstarief €35 voor zowel kampeerplaatsen als accommodaties.

Er is nog maar één kampeerplaats/accommodatie die ik zou willen, moet ik dan toch het voorkeurstarief betalen?

Als de laatste desbetreffende kampeerplaats/accommodatie jouw voorkeur heeft, dan wordt ook hier het voorkeurstarief berekend. Door wijzigingen en/of annuleringen kan het namelijk voorkomen dat er andere kampeerplaatsen/accommodaties vrij komen. Reserveringen zonder voorkeur kunnen in dit geval ten alle tijden nog verplaatst worden.

Is het mogelijk om een voorkeur aan te geven voor een rookvrije of huisdiervrije accommodatie?

Ja, het is mogelijk om een voorkeur aan te geven voor een huisdiervrije accommodatie.

 

Dit kun je doen in het opmerkingenveld bij de laatste stap van het boekingsproces. De voorkeur voor een huisdiervrije accommodatie is op basis van beschikbaarheid. Als je gegarandeerd een huisdiervrije accommodatie wilt, dan adviseren wij je om een voorkeursboeking te maken.

 

Alle accommodaties zijn rookvrij.

Ik wil graag een boeking maken met een campingcard, kan dit via de website?

Nee, een boeking maken met een campingcard (bijvoorbeeld de ASCI- of CKE-kaart) kan niet via de website. Om te boeken dien je contact op te nemen met het Contact Center via contact@rcn.nl of telefonisch via 085 0400 700.

 

Uiteraard kun je ook bij de receptie op één van de RCN Vakantieparken een boeking maken met een van de campingscards. Meer weten? Bekijk de tarieven en periodes van de campingcards hier.

Is het mogelijk om hulpmiddelen voor mindervalide personen bij te boeken?

We verhuren geen losse hulpmiddelen voor mindervalide personen, maar op 12 van onze parken hebben we aangepaste accommodaties waarin de benodigde hulpmiddelen voor mindervaliden al aanwezig zijn. Een compleet overzicht van onze aangepaste accommodaties vind je op hier.

Wat is een bijzettentje? Hoeveel mag ik er plaatsen?

Een bijzettentje heeft een maximale grootte van 5m2. Bij een kampeerplaats mag je max. 2 bijzettentjes gratis plaatsen, mits de grootte van de plaats dit toelaat en het maximaal aantal personen per plaats niet overschreden wordt. Wil je zeker zijn van een plek waar twee bijzettentjes geplaatst kunnen worden? Neem dan contact op met ons Contact Center via 085 0400 700.

 

Bij de stacaravans in Frankrijk is het toegestaan 1 bijzettentje gratis te plaatsen, mits het maximale aantal personen van de accommodatie niet overschreden wordt.

 

Let op: Dit is in Frankrijk niet bij alle stacaravans mogelijk wegens een gebrek aan extra ruimte.

Hoe kan ik later nog extra's bijboeken?

Dit kan heel eenvoudig in de MijnRCN-Omgeving. Daar kun je je reserveringen zelf inzien en eenvoudig lakenpakketten, eindschoonmaak, etc. bijboeken. Een annuleringsverzekering kan tot maximaal 10 dagen na je boeking bijgeboekt worden.

 

Mocht je nog geen MijnRCN-account hebben, dan wordt er na het afronden van je boeking automatisch een account voor je aangemaakt. Je ontvangt van ons een mail met uitleg over het inloggen in de MijnRCN-omgeving.

Ik heb een actiecode, waar vul ik deze in?

De actiecode kun je in de stap "wie gaan er mee" invoeren door op “Klik hier als je een actiecode hebt” te klikken. De korting of het arrangement wordt na het invoeren van de actiecode direct berekend.

Neem contact op met het Contact Center.

Staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen? Neem contact op met het Contact Center. Wij staan elke dag voor je klaar. Je kunt ons bellen of een e-mail sturen.
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 17.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 1 dag krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail