#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Het Vraag een Vriend-programma

De veelgestelde vragen

1. Wat is het Vraag een Vriend-programma?

Met het Vraag een Vriend-programma kan jij, als (oud-)medewerker van RCN Vakantieparken, vrienden aandragen als potentiële collega bij RCN Vakantieparken. Denk hierbij aan vrienden, kennissen, buren, familieleden, klasgenoten of misschien zelfs oud-collega's. Het kan en mag iedereen zijn! Ongeacht leeftijd, woonplaats, nationaliteit, etc.

 

 

2. Hoe werkt het?

Het is heel makkelijk!

  • Vul het formulier op de pagina "Jouw vriend inschrijven" in met de naam, het telefoonnummer en e-mailadres van de desbetreffende vriend.
  • Heeft jouw vriend al een voorkeur voor één van de parken? Dan zal hij/zij gebeld worden door iemand van dat park. Heeft jouw vriend nog geen voorkeur voor één van de parken? Geen probleem! Dan gaan we hier samen achter komen en zal HR contact opnemen. In beide gevallen hoort jouw vriend binnen 5 (werk)dagen iets van ons.
  • Aangenomen? Yes! Jouw vriend kan bij ons aan de slag: werken in vakantiesfeer :)

 

Start jouw vriend bij RCN Vakantieparken?

Dan hebben wij goed nieuws... Omdat wij het enorm waarderen dat jij de moeite hebt genomen om iemand aan te dragen, kunnen wij dankzij jou en jouw vriend de RCN-gasten dit seizoen weer laten genieten van heerlijke vakantie. Daarom ontvang jij een cadeaubon t.w.v. €50,-!

 

3. Waarom heeft RCN Vakantieparken het Vraag een Vriend-programma?

RCN Vakantieparken zoekt jaarlijks veel (vakantie)medewerkers om een zo fijn mogelijke vakantie-ervaring te kunnen bieden aan onze gasten, of dit nu voor of achter de schermen is. We zijn super blij met jou en willen graag nog meer medewerkers met dezelfde inzet die met plezier voor onze parken werken. Door de komst van nieuwe enthousiaste medewerkers kunnen wij nog meer betekenen voor de gasten op onze vakantieparken. 

4. Mogen alle (oud-)medewerkers van RCN Vakantieparken meedoen?

Jazeker. Ben jij werkzaam, of werkzaam geweest, voor RCN op één van de 18 vakantieparken? Dan mag jij iemand opgeven via het Vraag een Vriend-programma!

 

5. Hoe draag ik een vriend aan?

Op deze pagina kan jij de gegevens invullen van jouw vriend(en). Hierbij vragen we om de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van hem/haar. Ook eventuele voorkeuren voor land en/of specifiek RCN park kunnen hier worden aangegeven. Zorg er wel voor dat je toestemming hebt van je vriend om deze gegevens aan ons door te geven.

 

6. Wat zeg ik tegen mijn vriend?

RCN neemt binnen 5 dagen contact op met jouw vriend. Hij/zij ontvangt hier eerst nog een e-mail van ons op het door jou doorgegeven e-mailadres. We zullen in een telefonisch gesprek vragen naar zijn of haar wensen, werkervaring en beschikbaarheid. Als er nog geen voorkeuren zijn aangegeven, dan zullen we samen in gesprek over welk land, park en functie het beste past bij jouw vriend.

 

7. Hoe vaak kun je deelnemen?

Je kunt zo vaak deelnemen als je wilt.

 

8. Wie houdt er bij hoe vaak ik een vriend heb aangedragen?

Recruitment monitort het gehele proces en zorgt ervoor dat jij op de hoogte gehouden wordt als er een vriend van jou wordt aangenomen.

 

9. Wanneer ontvang ik mijn cadeaubon t.w.v. €50,-?

Wanneer de door jou aangedragen vriend daadwerkelijk bij ons aan de slag is gegaan (> 1 uur), ontvang jij als aandrager een cadeaubon t.w.v. €50,-.

 

10. Hoe vindt de uitbetaling plaats van de cadeaubon?

Je ontvangt jouw cadeaubon digitaal of fysiek.

 

11. Antwoord op je vraag hier niet gevonden?

Stuur je vraag per mail naar: vraageenvriend@rcn.nl

Bellen kan ook, op het telefoonnummer: 088 166 5000