Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Voorwaarden RCN Vrienden Voordeel

Met het RCN Vrienden Voordeel spaar je voor korting op je volgende verblijf. Hoe vaker je bij RCN Vakantieparken vakantie viert, hoe hoger de korting wordt. Tijdens je vakantie geniet je ook van leuke aanbiedingen, te verzilveren in onze horeca of elders op het park. Ook hier geldt: hoe vaker je bij ons verblijft, hoe groter je voordeel!

Voorwaarden

  • Boekingen sinds 2013 vanaf € 100 (exclusief extra's zoals eindschoonmaak, lakenpakket en voorkeursplek) tellen mee met het RCN Vrienden Voordeel, mits geboekt via rcn.nl en villaparksneekermeer.nl, via ons Contact Center of via de receptie op het park. 
  • Korting op een volgend verblijf is alleen geldig indien je een accommodatie boekt voor minimaal drie overnachtingen, of kamperen minimaal 5 overnachtingen.
  • Korting op een volgend verblijf is niet inwisselbaar voor contanten.
  • Al vanaf je tweede boeking bereik je level Nachtegaal en profiteer je van aantrekkelijke kortingen op je favoriete vakantiepark.
  • Je RCN Vrienden Voordeel komt te vervallen als je zeven jaar achter elkaar geen nieuwe boeking maakt bij RCN. Om weer deel te kunnen nemen start je dan weer opnieuw in level Nachtegaal.

  • Het voordeel is gekoppeld aan een e-mailadres. Alle boekingen die gekoppeld zijn aan dit e-mailadres tellen mee bij het bepalen van jouw level en de bijhorende kortingen. Heb je geen e-mailadres, dan gaan we uit van jouw gastenkaart in ons reserveringssysteem.
  • RCN behoudt zich het recht voor om de activiteiten rondom het RCN Vrienden Voordeel op ieder moment te wijzigen en/of te beëindigen. 

 

Seizoen- en jaarplaatsen

  • Boek je een seizoenplaats dan telt deze drie keer mee. Hiermee start je op level Nachtegaal en profiteer je direct van aantrekkelijke aanbiedingen op het park. Een deelseizoenplaats telt mee als één boeking.
  • Boek je een jaarplaats dan telt deze vijf keer mee. Hiermee start je direct op level Specht. Dit betekent dat je al na drie jaar maximaal profiteert.


Kampeerzwerfpas

  • De aanvraag van een kampeerzwerfpas telt mee als één boeking. De boekingen voor het daadwerkelijke verblijf met de kampeerzwerfpas tellen niet mee.
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail