Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vakantie Pinksteren 2021

Lekker genieten met Pinksteren 2021

in een RCN huisje of kampeerplaats met Pinksteren

Kom jij dit jaar ook gezellig naar een RCN Vakantiepark met Pinksteren? Lekker een weekend of langer weg. Genieten doe je tijdens Pinksteren namelijk het best op een RCN Vakantiepark, in je eigen vakantiehuis of kampeerplaats. De RCN Vakantieparken liggen op de mooiste plaatsen midden in de natuur. Ideaal om tijdens Pinksteren lekker te wandelen, te fietsen of een boek te lezen. 

De last minute kortingen voor pinksteren, oplopend tot 20% korting, zijn al verwerkt in de tarieven die getoond worden voor bungalows, chalets en luxe villa's op de website.

Weg met Pinksteren
De mooiste kampeerplaatsen en huisjes met Pinksteren

Boek hieronder jouw vakantie

Kies de gewenste periode en het park waar je het liefst naartoe gaat

Aankomst
Vertrek
Kies faciliteiten

Onze vakantiehuisjes met Pinksteren

Wil je een bungalow, chalet of luxe villa huren?

Het is nog net geen zomer maar het kan al zomers zijn met pinksteren. Veel mensen gebruiken het pinksterweekend om er lekker op uit te gaan. RCN vakantieparken hebben een unieke locatie in Nederland in of vlakbij een Nationaal Park. Je kunt er heerlijk fietsen, mountainbiken, wandelen. Ook zijn er in de omgeving veel activiteiten en bezienswaardigheden. 

Last minute een bungalow, chalet of een luxe vila met Pinksteren?

Lekker een weekendje of langer weg met Pinksteren? Van bungalows, chalets tot luxe villa's, het aanbod is zeer ruim. Bekijk hier onze comfortabele vakantiehuisjes met Pinksteren

Kamperen met Pinksteren

Kamperen in het bos, aan het water of kamperen met privé sanitair

Of je nu met Pinksteren een kampeerplaats aan het water, midden in het bos of met eigen privé sanitair zoekt, bij de RCN campings heb je een ruime keus aan kampeerplaatsen met Pinksteren. Wil je vrij kamperen op een ongerept stuk natuur?  RCN vakantieparken hebben voor de kampeerders ruim opgezette kampeerplekken met eigen electriciteitsaansluiting.

 

Kamperen tijdens coronaperiode 

Kamperen tot 1 juli kan als je zelfvoorzienend bent in je sanitair (enkel koud-watertappunten en stortplaats chemisch toilet aanwezig) of een kampeerplaats met privé sanitair boekt.

Na 1 juli zijn de sanitairgebouwen weer open en kan er ook zonder eigen sanitair weer gekampeerd worden.

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail