Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Banenmarkt 16 februari

RCN de Schotsman

We zijn weer op zoek naar enthousiaste toppers voor komend seizoen! Wil jij werken in vakantiesferen op ons mooie vakantiepark aan het Veerse Meer? Kom dan naar de banenmarkt op RCN de Schotsman zaterdag 16 februari van 10:00* tot 17:00 uur te Kamperland (Schotsmanweg 1).

Proef deze middag de gezellige sfeer én de lekkere hapjes in ons restaurant, praat met mensen van verschillende afdelingen en krijg een indruk van de leuke (vakantie)banen, bijbanen en stages op RCN de Schotsman. We zoeken toppers voor onze volgende teams: restaurant, snackbar, recreatie, receptie en zwembad.

Bezoek je onze banenmarkt én kom je dit seizoen bij ons werken, dan krijg je € 50 welkomstpremie! Kom kijken en we vertellen je er alles over.

Meld je aan via receptie-schotsman@rcn.nl of via 0113 371751.

Bekijk hier onze openstaande vacatures.

* Let op het is geen open dag, graag om 10:00 uur aanwezig.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail