Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Stageplaats

Bij RCN Vakantieparken

Nederlandse stagiaires mogen zowel bij RCN Nederland, als bij RCN in Frankrijk stagelopen. De regels van het betreffende land zijn van toepassing voor de stages. Hierdoor kunnen basis-afspraken, zoals beloning afwijkend zijn.

RCN-Stageplaats-garantie-regeling

Bij RCN Vakantieparken

In verband met de onrust o.a. door het Coronavirus, heeft RCN afspraken gemaakt voor een Stageplaatsgarantie. Dit houdt in dat als een stagiair geen stage kan lopen bij RCN Frankrijk, doordat er vanuit de overheid een negatief reisadvies wordt afgegeven voor de betreffende regio, deze stagiair als alternatief een stage plaats bij een RCN-camping in Nederland wordt geboden. Mocht er vanuit de opleiding een negatief advies worden gegeven, gaat RCN met deze opleiding in overleg, om te bekijken of de redenen relevant zijn, om de RCN-stageplaats-garantie-regeling te laten geldenm en zal er een passend alternatief gezocht worden. 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail