Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Houd jij van wielrennen?

Alle informatie over wielrennen bij RCN!

Wielerliefhebbers zijn bij RCN Vakantieparken aan het juiste adres. De vakantieparken in Nederland lenen zich optimaal voor het maken van verschillende prachtige wielertochten langs de mooiste natuurgebieden, zoals de Utrechtse Heuvelrug of de Veluwe.

Ben je op zoek naar wat meer uitdaging? In de omgeving van de RCN Vakantieparken in Frankrijk kun je ook verschillende mooie tochten maken, met de nodige hoogteverschillen.

En je gezin? Die neem je natuurlijk mee! Terwijl jij de mooiste tochten maakt, vermaken zij zich tijdens de activiteiten op het park of in de veelzijdige omgeving van het park. Kortom: een ideale vakantie voor het hele gezin.

Wielerevenementen
Ben je zelf geen wielrenner, maar vind je het wel leuk om naar wielertochten te kijken? In de omgeving van onze vakantieparken zijn allerlei leuke wielerevenementen. We hebben de leukste evenementen alvast voor je op een rijtje gezet.

Zelf een wielertocht maken?
Dat kan in de mooie omgeving van de RCN Vakantieparken
Wielrennen in Nederland
Wielrennen in Nederland

Omdat alle RCN Vakantieparken op de mooiste plekjes midden in de natuur liggen, kun je vanaf je vakantiebestemming de allermooiste wielertochten maken. Wat dacht je van een rit over de Veluwe?

Wielrennen in Frankrijk
Wielrennen in Frankrijk

Ook vanaf de RCN campings in Frankrijk kun je de mooiste wielertochten maken. Houd je van een uitdaging? Dan zit je hier goed.

Wielerevenementen
In de omgeving van de RCN Vakantieparken
Acht van Chaam
Acht van Chaam

Op 22 juli 2020 vindt de 81-ste Acht van Chaam plaats, op de woensdag na de Tour de France. De Acht van Chaam is de oudste wielerwedstrijd van Nederland. Doe je mee met de tour, dan kun je bij

la Marmotte
la Marmotte

La Marmotte, de tocht der tochten met maarliefst 5000 hoogtemeters, vindt op zondag 5 juli 2020 plaats. Durf jij de uitdaging aan?

 

RCN Belledonne

RCN Belledonne ligt om de hoek van de Alpe d'Huez, de droom van iedere wielrenner. Op het park wordt er met wielrenners meegedacht. Er is een werkplaats met gereedschap, om aan je fiets te sleutelen.

Meer informatie
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail