#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

WiFi op je vakantie

Gratis WiFi bij RCN Vakantieparken

Ook op vakantie wil je soms gebruikmaken van het internet. Een e-mail versturen, je Whatsapp berichten bijhouden, openingstijden van een museum opzoeken of online een krant lezen. Daarom krijgen RCN-gasten gratis toegang tot ons WiFi-netwerk op onze parken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Wil je zeker zijn van een goede en snelle verbinding? Probeer dan onze Premium WiFi-pakket. 

Onze trouwe gasten ontvangen met het RCN Vrienden Voordeel korting op het premium WiFi-pakket. Vanaf level Nachtegaal ontvang je € 0,50 korting op het dagtarief en vanaf level Ooievaar zelfs € 1,-.

Vanwege de unieke ligging midden in een prachtig natuurgebied is de internetverbinding op RCN les Collines de Castellane, RCN Port l'Epine en Laacher See zeer beperkt.  De standaarden die wij stellen aan premium wifi kunnen daardoor niet gehaald worden en daarom bieden wij op deze campings alleen gratis WiFi aan.

Gratis WiFi

Gratis WiFi

De gratis WiFi is goed te gebruiken voor klein online verkeer, zoals e-mails lezen, je social media bijhouden of websites bezoeken. Voor bijvoorbeeld het streamen van video’s en het uploaden van foto’s is de gratis WiFi minder geschikt. Kies dan voor ons Premium WiFi-pakket. Je kunt hier inloggen op ons gratis WiFi.

 

 

Premium WiFi-pakket

Premium WiFi-pakket

Kies voor ons premium WiFi-pakket als je zeker wilt zijn van een goede en snelle verbinding. Handig voor bijvoorbeeld het streamen van video’s en het uploaden van foto’s. Vanaf € 2 per dag kun je ons premium WiFi bijboeken. Probeer ons premium WiFi-pakket uit.