WiFi op je vakantie Gratis WiFi bij RCN Vakantieparken

Gratis WiFi voor 1 device
Extra WiFi is bij te boeken

Wil je graag WiFi op meer apparaten gebruiken, dan kun je hiervoor extra kaartjes kopen. Doe dit gelijk online bij je boeking of via de Mijn RCN omgeving. Dan ben je extra voordelig uit.

 

Tarief in Nederland

WiFi op 2 extra devices € 1,75

WiFi op 5 extra devices € 3,20

 

Tarief in Frankrijk

WiFi op 2 extra devices € 2,50

 

Direct inloggen en WiFi bijboeken in Mijn-RCN

 

Voor alle Franse campings is gezocht naar alternatieven voor een betere internetverbinding. Waar wij in Nederland op elke straathoek hoge snelheidsverbindingen kunnen krijgen is dat in Frankrijk anders. De ontwikkelingen in het buitengebied in Frankrijk lopen achter op de grote steden. Aangezien onze prachtige campings zich op de mooiste plekjes in Frankrijk bevinden betreft dit ook het buitengebied. Om deze reden kunnen wij in Frankrijk geen familiekaartjes verkopen.

 

Vanwege een unieke ligging is een lokale digitale infrastructuur zeer beperkt op RCN Val de Cantobre en RCN les Collines de Castellane. Op Val de Cantobre is er alleen een hotspot en Wifi in en rond het hoofdgebouw. Op RCN les Collines de Castellane is, ondanks de unieke ligging in een natuurgebied, een redelijke wifivoorziening rondom het hoofdgebouw. Op deze 2 parken is het alleen mogelijk om extra wifi toegang per uur te kopen op de receptie.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.