Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

WiFi op je vakantie

Gratis WiFi bij RCN Vakantieparken

Ook op vakantie wil je soms gebruikmaken van het internet. Een e-mail versturen, je Whatsapp berichten bijhouden, openingstijden van een museum opzoeken of online een krant lezen. Daarom krijgen RCN-gasten gratis toegang tot ons WiFi-netwerk op onze parken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Wil je zeker zijn van een goede en snelle verbinding? Probeer dan onze Premium WiFi-pakket. 

Onze trouwe gasten ontvangen met het RCN Vrienden Voordeel korting op het premium WiFi-pakket. Vanaf level Nachtegaal ontvang je € 0,50 korting op het dagtarief en vanaf level Ooievaar zelfs € 1,-.

Vanwege een unieke ligging is een lokale digitale infrastructuur zeer beperkt op RCN les Collines de Castellane en RCN Port l'Epine. Op RCN les Collines de Castellane is, ondanks de unieke ligging in een natuurgebied, een redelijke wifivoorziening rondom het hoofdgebouw.

 

Gratis WiFi

Gratis WiFi

De gratis WiFi is goed te gebruiken voor klein online verkeer, zoals e-mails lezen, je social media bijhouden of websites bezoeken. Voor bijvoorbeeld het streamen van video’s en het uploaden van foto’s is de gratis WiFi minder geschikt. Kies dan voor ons Premium WiFi-pakket.

 

Je kunt hier inloggen op ons gratis WiFi.

 

 

Premium WiFi-pakket

Premium WiFi-pakket

Kies voor ons premium WiFI-pakket als je zeker wilt zijn van een goede en snelle verbinding. Handig voor bijvoorbeeld het streamen van video’s en het uploaden van foto’s. Je kunt dit heel eenvoudig zelf bijboeken. Dit kan al vanaf € 2 per dag. Je mag het eerst een uur gratis uitproberen, om te zien of deze premium WiFi aan jouw wensen voldoet.

 

Probeer ons premium WiFi-pakket uit. 

 

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 dagen Stuur een e-mail