Camperplaatsen op campingd de Potten en de Roggeberg in Friesland

Speciale camperplaatsen in Friesland

Beleef de Friese meren of het Drents-Friese Wold

Geniet optimaal van je vakantie op onze speciale camperplaatsen met voorzieningen op onze campings in Friesland. RCN de Potten ligt direct aan het Friese Sneekermeer, een watersportparadijs voor jong en oud. Een ideale camping voor zeilers of liefhebbers van varen met een motorboot op de Friese meren. In het Friese Appelscha ligt camping RCN de Roggeberg, grenzend aan Nationaal Park Drents-Friese Wold. 

Met de camper door Friesland


Beleef de Friese natuur tijdens je kampeervakantie op een ruime kampeerplaats op een RCN Camping in Friesland. Kom kamperen op een RCN Camping in Friesland.

Kies je RCN camperplaats Friesland
Vakantie midden in de Friese natuur
Camperplaats RCN de Roggeberg

Camperplaats RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg ligt centraal in het noorden van het land. Dichtbij grote attracties, bezienswaardigheden, natuurgebieden en steden van Drenthe, Friesland en Groningen zijn vlot bereikbaar.

Camperplaats RCN de Potten

Camperplaats RCN de Potten

RCN de Potten ligt aan het Sneekermeer: ideaal voor zeilfanaten en watersporters. De omgeving is ook geschikt voor natuurliefhebbers. Daarnaast zijn er in de buurt historische bezienswaardigheden

Altijd wat te doen in Friesland

Uitstapjes en activiteiten in Friesland

Friesland heeft voor iedereen wat te bieden. De watersportliefhebber komt tijdens een campervakantie in Friesland ruim aan z'n trekken. Vergeten wordt wel eens dat Friesland ook op bos- en heigebied enorm veel te bieden heeft. Wil je met de camper door Friesland? Dan ben je van harte welkom op onze vakantieparken in Friesland! RCN vakantieparken heeft in Friesland zowel accommodaties aan het water als midden in het bos. 

Een camperplaats aan het Sneekermeer?

Nergens anders in Nederland vind je zo'n wijds landschap als in Friesland. Grote delen van de provincie hebben nog hun oorspronkelijke landelijke karakter behouden: een groen landschap doorsneden door vaarten en meren. Deze Friese wateren bieden veel mogelijkheden voor zeilfanaten en watersporters. Verder is de omgeving ideaal om fietsend of rustig rondtoerend met de auto te ontdekken, ideaal voor natuurliefhebbers. Onderweg kom je langs fraaie dorpen en steden, met verschillende historische bezienswaardigheden. Ook de geschiedenis- en cultuurliefhebber kan zich dus goed vermaken in de omgeving van RCN de Potten.

Camperplaats in het Drents-Friesche Wold?

In de omgeving van RCN de Roggeberg is ook genoeg te beleven. Met kids op stap? Dan is is Attractiepark Duinen Zathe leuk voor het hele gezin. En wat dacht je van een dagje naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen? Ontdek de omgeving fietsend of wandelend. Voor mountainbikers staan de mooiste ATB routes uitgestippeld. Ook zijn er genoeg culturele uitjes in de buurt. Bezoek de hunebedden, kamp Westerbork of brinkdorp Orvelte. Bekijk de tips in de omgeving van RCN de Roggeberg.