Campings met zwembad in Frankrijk

Een vakantiebestemming met zwembad en glijbanen?

Op zoek naar een camping met zwembad? Alle RCN campings in Frankrijk beschikken over een tropisch zwembad, waarvan een aantal zelfs met spectacularie waterglijbanen. Op onze campings beleef je gegarandeerd een onvergelijke vakantie voor jong en oud. Verblijf in een stoere safaritent of comfortabele mobil home, of neem je eigen kampeermiddel mee en kies voor een (comfort) kampeerplaats met bijvoorbeeld privé sanitair.

Benieuwd naar alle campings met zwembaden en/of de gaafste waterglijbanen? Kijk snel verder!

Jouw vakantie liever in eigen land vieren? Natuurlijk hebben we ook parken met zwembad in Nederland.

Camping met zwembad in de Provence

Camping met zwembad in de Provence

RCN Domaine de la Noguière is een paradijs in de Provence, met de Middellandse Zee dichtbij. Geniet op de camping van twee royale zwembaden en vier- en driedubbele waterglijbanen.

Camping met zwembad in de Dordogne

Camping met zwembad in de Dordogne

RCN le Moulin de la Pique is een waar paradijs voor liefhebbers van zwemmen en glijbanen! De camping biedt wel vier zwembaden, een vierdubbele glijbaan, 45-meter lange glijbaan én Rainbow Splash.

Camping met zwembad in de Aveyron

Camping met zwembad in de Aveyron

RCN Val de Cantobre is door ASCI uitgeroepen tot 'Beste camping van Frankrijk 2022'! Naast vele andere faciliteiten vind je er een zwembad, peuterbaden, 3-dubbele waterglijbaan en wildwaterbaan.

Camping met zwembad in de Ardèche

Camping met zwembad in de Ardèche

RCN la Bastide en Ardèche is een 5-sterren camping met zandstrand aan de rivier de Ardèche. Voor extra waterpret vind je er ook een verwarmd zwembad met waterglijbanen én een Spetterparadijs.

Camping met zwembad in Alpe d'Huez

Camping met zwembad in Alpe d'Huez

RCN Belledonne, gelegen aan de voet van de Alpe d'Huez, biedt de ideale fiets-, wandel- en watersportomgeving. Lekker afkoelen? Neem een duik in de twee verwarmde zwembaden.

Camping met zwembad in Castellane

Camping met zwembad in Castellane

RCN les Collines de Castellane is de ideale camping voor rustzoekers én avonturiers. Geniet hier van een verwarmd zwemparadijs met driedubbele waterglijbaan en waterval.

Camping met zwembad in Bretagne

Camping met zwembad in Bretagne

RCN Port l'Epine is een kleine gezinscamping direct aan de Atlantische Oceaan. Neem een duik in het verwarmde zwembad en laat de kids zich vermaken in het verwarmde peuterbad.

Camping met zwembad in de Vendee

Camping met zwembad in de Vendee

RCN la Ferme du Latois bevindt zich op het zonovergoten Franse platteland. Voor een verfrissende duik vind je hier een verwarmd zwembad, dubbele waterglijbaan en grote waterglijbaan.