Parken met zwembad in Nederland

Een vakantiebestemming met binnen- of buitenbad?

Bijna alle RCN Vakantieparken hebben een zwembad, ideaal voor wat waterpret tijdens jouw (kampeer)vakantie! Naast het beschikken over een zwembad, liggen een aantal parken en campings ook aan of dicht bij natuurwater zoals RCN de Schotsman bij het Veerse meer en RCN de Potten bij het Sneekermeer. Liever de warmte binnen opzoeken? Oók dat kan op onze parken met fijn binnenzwembad. Alle parken zijn zeer kindvriendelijk en de ideale uitvalsbasis voor al jouw actieve en/of recreatieve vakantiebezigheden. 

Op onze parken beleef je gegarandeerd een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Verblijf in een stoere safaritent of luxe villa, of neem je eigen kampeermiddel mee en kies voor een (comfort) kampeerplaats met bijvoorbeeld privé sanitair.

Benieuwd naar alle parken met binnen- en buitenzwembaden en/of de gaafste waterglijbanen? Kijk snel verder!

Jouw vakantie liever onder de Franse zon vieren? Natuurlijk hebben we ook campings met zwembad in Frankrijk.

Parken met zwembad in Friesland

Parken met zwembad in Friesland

Op RCN de Roggeberg, gelegen nabij het Nationaal Park Drents-Friese Wold, vind je een Spetterparadijs. RCN de Potten is een waar paradijs voor water(sport)liefhebbers aan het Sneekermeer!

Parken met zwembad in Utrecht

Parken met zwembad in Utrecht

RCN het Grote Bos is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, één van de meest veelzijdige bestemmingen in Nederland. Met meerdere zwembaden en glijbanen is het hier gegarandeerd fun voor jong en oud!

Parken met zwembad in Zuid-Holland

Parken met zwembad in Zuid-Holland

RCN Toppershoedje is de ideale kustbestemming met volop strand- en water(sport)mogelijkheden. Neem een duik in de zee of spetter er op los in het Spetterparadijs. 

Parken met zwembad in Flevoland

Parken met zwembad in Flevoland

RCN Zeewolde is een veelzijdig vakantiepark aan het Veluwemeer. Van last minute bungalows tot strandlodges met uniek uitzicht! Geniet van de combinatie tussen bos en water.

Parken met zwembad in Zeeland

Parken met zwembad in Zeeland

RCN de Schotsman ligt pal aan het prachtige Veerse meer en op slechts 2 kilometer van de Noordzeekust. Een vakantiepark met eindeloze watersport mogelijkheden!

Parken met zwembad op de Veluwe

Parken met zwembad op de Veluwe

RCN de Jagerstee is een vakantiepark midden in het bos op de Hoge Veluwe. Beleef er een echt buitengevoel en neem een verfrissende duik in het zwembad bij zomerse temperaturen.

Parken met zwembad in Brabant

Parken met zwembad in Brabant

RCN de Flaasbloem is gelegen midden in de Chaamse bossen. Op dit park geniet je van een binnenzwembad, waterparadijs én recreatiemeer met glijbanen.

Parken met zwembad in Drenthe

Parken met zwembad in Drenthe

RCN de Noordster is een vakantiepark in hartje Drenthe, midden in het Nationaal Park Dwingelerveld. Vermaak de kinderen met een fijn waterspeelparadijs en ontdek de natuurrijke omgeving.