#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Coronainformatie bij verblijf op RCN Belledonne
RCN Laacher See

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN Laacher See

Het reisadvies voor Duitsland staat op geel. Dit betekent dat je bij terugkeer in Nederland geen negatieve test hoeft te laten zien en ook niet in quarantaine hoeft te gaan. Wel moet je, als je op vakantie gaat naar Duitsland, volledig zijn ingeënt, of een recente negatieve PCR-test of antigene test laten zien.
Registratie voor vertrek en uploaden van bewijzen gaat via https://www.einreiseanmeldung.de/

Kom je op vakantie bij RCN Laacher See dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Duitse overheid aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, RCN Laacher See is een rustige camping met voor alle gasten veel individuele ruimte en dat maakt het juist een ideale bestemming in deze periode. RCN Laacher See biedt naast ruimte ook prachtige natuur en diversiteit. Je kunt actief op pad met kinderen van alle leeftijden.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN Laacher See heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. Voor iedereen zijn veiligheid is het belangrijk dat deze aanwijzingen opgevolg worden. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • Medische mondkapjes (categorie FFP-2) zijn vanaf 6 jaar nodig. Neem ze al mee als je naar Duitsland gaat, je hebt ze nodig in bijvoorbeeld de receptie, sanitairgebouwen, een tankstation en andere openbare ruimtes.
  • Voor de horeca, het terras en de sanitairgebouwen gelden vergelijkbare protocollen als in Nederland, maar er zijn een paar verschillen. Meer informatie over de horeca, animatie etc. lees je verder op deze pagina.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiënemaatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN Laacher See

Aankomst

Bij aankomst en tijdens het verblijf op het park vragen we je om met één persoon naar de receptie te gaan en op 1,5 meter afstand van elkaar te wachten als er al een andere gast bij de receptie aanwezig is. Dit vragen wij om zo min mogelijk mensen tegelijk bij onze receptie bij elkaar te hebben en de 1,5 meter afstand bij de receptie te kunnen garanderen.

 

Kamperen

Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitairgebouw aanwezig mogen zijn om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen op de camping duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij gezinnen zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN Laacher See? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen op een centrale plaats in de accommodatie achter te laten.

 

 

De receptie

De receptie

Bij aankomst en tijdens het verblijf op het park vragen we je om met één persoon naar de receptie te gaan en op 1,5 meter afstand van elkaar te wachten als er al een andere gast bij de receptie aanwezig is. Dit vragen wij om zo min mogelijk mensen tegelijk bij onze receptie bij elkaar te hebben en de 1,5 meter afstand bij de receptie te kunnen garanderen.

Animatie

Animatie

Momenteel is er geen animatie mogelijk op het park. Je kunt natuurlijk wel zelf het Kruimelpad volgen door op zoek te gaan naar de speciale Kruimelpadpalen verspreid over het park. Hierop staan allemaal coole opdrachten die je kunt doen wanneer je maar wilt.


Door alle opdrachten te doen word je een echte Kruimelheld!

Speeltuinen

Speeltuinen

Onze speeltuinen zijn geopend. Ook hier geldt de 1,5 meter afstand maatregel en geldt er een maximum capaciteit voor het aantal personen dat tegelijk in de speeltuin aanwezig mag zijn. De voorschriften zullen op de camping duidelijk worden aangegeven.

Brasserie en terras

Brasserie en terras

Het terras en de brasserie zijn met in acht neming van de maatregelen geopend en er is mogelijkheid tot afhalen. De brasserie is toegankelijk met een negatieve test of als je gevaccineerd bent. Bekijk hier de actuele openingstijden.