Informatie over je verblijf
RCN Laacher See

RCN Laacher See

Praktische informatie

Wij zijn blij je te mogen verwelkomen bij RCN Laacher See. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over de gang van zaken op het park. 

Route-informatie

Am Laacher See L 113 56653 Wassenach, Duitsland

Route naar het park

Bereikbaarheid OV 

 

Parkeren

op het park

KAMPEERPLAATS

Je mag één auto bij de kampeerplek op de camping parkeren, een extra auto kan op de centrale parkeerplaats voor de slagboom gezet worden.

 

 

Ga voor vertrek naar je persoonlijke MijnRCN en vul hier jouw kenteken in. Bij aankomst kun je dan direct ons park oprijden. Zou je, na het opzetten van je kampeermiddel, nog even langs de receptie willen lopen? Wij willen je graag nog persoonlijk welkom heten op onze camping. 

 

Aankomst en vertrek

Belangrijke informatie

KAMPEERPLEK

Op de afgesproken aankomstdag kun je de kampeerplaats na 13.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek zien wij graag dat de plaats voor 12.00 uur weer wordt opgeleverd. 

 

De kampeerplaats 
Per plaats zijn 6 personen toegestaan inclusief kinderen tot 3 jaar. Op onze kampeerplaatsen mag het volgende geplaatst worden:

  • Eén bungalowtent, vouwcaravan of caravan met voortent.
  • Naast het hoofdkampeermiddel mogen maximaal 2 kleine tentjes geplaatst worden.  Het plaatsen van een bijzettentje (max. 5m2) op de plaats is gratis.

Goed om te weten

Voor een heerlijk verblijf

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de receptie. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op een van de parkeerterrein(en) buiten de slagbomen. 

Huisdieren
Huisdieren, zoals een hond, zijn toegestaan, aangelijnd en gevaccineerd (max. 1 per plaats).  Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht, per dier. 

Betalingsmogelijkheden op het park
Staat er nog een bedrag open dan dien je dit bedrag bij aankomst te voldoen. Je kunt op het park betalen met pin en contant. Op de receptie accepteren we ook creditcards.

Gratis WiFi

WiFi is gratis voor alle devices (apparaten).

Wat is er te doen?

Wij laten grote en kleine gasten een fijne vakantie beleven, bekijk hiervoor ons faciliteitenoverzicht. Op zoek naar leuke tips in de omgeving? Bij de receptie helpen wij je graag!

RCN-App

RCN-App

Kom je vakantie vieren op een RCN Vakantiepark? Download dan de app voor o.a. actuele openingstijden, recreatieprogramma, tips in de omgeving en de menukaart van de snackbar en Brasserie.

RCN Vrienden Voordeel

RCN Vrienden Voordeel

Als trouwe gast van RCN spaar jij met het RCN Vrienden Voordeel voor leuke specials en voordelen tijdens jouw verblijf op ons park. Bekijk in MijnRCN welke vouchers op jou staan te wachten.