Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

RCN la Bastide en Ardèche

Praktische informatie

Wij zijn blij je te mogen verwelkomen bij RCN la Bastide en Ardèche. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over de gang van zaken op de camping.

Route-informatie

1 Route d'Ales-D111 Sampzon 07120 Ruoms

Route naar het park

Reistip: wanneer je met de caravan of camper naar de camping reist, adviseren wij je om - nadat je van de snelweg bent afgegaan bij Montélimar - de richting van Viviers aan te houden. Mogelijk zal de navigatie een kortere route via het dorpje le Teil adviseren, echter is de weg hier afgesloten voor caravans en campers. 

Parkeren

Op het park

KAMPEERPLAATS

Je mag één auto bij de kampeerplek op ons park parkeren, een extra auto kan op de centrale parkeerplaats buiten de slagboom gezet worden.

VERHUUR

Je mag één auto bij de accommodatie parkeren, een extra auto kan op de centrale parkeerplaats buiten de slagboom gezet worden. 

 

 

 

Ga voor vertrek naar je persoonlijke MijnRCN en vul hier jouw kenteken in. Bij aankomst kun je dan direct ons park oprijden.

Aankomst en vertrek

Belangrijke informatie

KAMPEERPLEK*

Op de afgesproken aankomstdag kun je de kampeerplaats na 13.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek zien wij graag dat de plaats voor 12.00 uur weer wordt opgeleverd. 

 

De kampeerplaats 
Per plaats zijn 6 personen toegestaan inclusief kinderen tot 3 jaar. Op onze kampeerplaatsen mag het volgende geplaatst worden:

  • Eén bungalowtent, vouwcaravan of caravan met voortent.
  • Naast het hoofdkampeermiddel mogen maximaal 2 kleine tentjes geplaatst worden. Het plaatsen van een bijzettentje (max. 5m2) op de plaats is gratis.

ACCOMMODATIES*

Op de afgesproken aankomstdag kun je vanaf 15.00 uur inchecken. Op de vertrekdag ontvangen wij de sleutel graag voor 10.00 uur retour. 

 

Eindschoonmaak 

De eindschoonmaak is optioneel.  Heb je deze niet bijgeboekt, maar wil je hier wel graag in worden ontzorgt? Boek deze dan alsnog bij via MijnRCN.
Gaat je huisdier mee op vakantie? Dan is de eindschoonmaak wel verplicht en automatisch in de boeking verwerkt.

 

 

 

* I.v.m. rust en veiligheid voor al onze gasten gaat 's nachts de entree slagboom dicht. Daarom is aankomst tot uiterlijk 23.00 uur mogelijk en vertrek vanaf 7.00 uur.

Kampeertip

Kampeertip

De camping heeft een rotsondergrond dus in de meeste gevallen zijn rotsharingen nodig. 

Goed om te weten

Voor een heerlijk verblijf

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de receptie. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op een parkeerterrein buiten de slagbomen. Het zwembad is uitsluitend voor overnachtende bezoekers, helaas niet voor dagbezoek.

Huisdieren
Huisdieren, zoals een hond, zijn toegestaan, aangelijnd en gevaccineerd (max. 1 per plaats).  Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht, per dier. 

In accommodaties alleen van toepassing wanneer deze staat aangegeven als huisdiertoegankelijk. 

Betalingsmogelijkheden op het park
Staat er nog een bedrag open dan dien je dit bedrag bij aankomst te voldoen. Je kunt op het park betalen met pin en contant. Op de receptie accepteren we ook creditcards.

Gratis WiFi

WiFi is gratis voor alle devices (apparaten). Wil je een snellere verbinding, probeer dan het premium WiFi-pakket. Bekijk hier hoe het werkt. 
Op RCN Port l'Epine en RCN les Collines de Castellane is geen premium WiFi beschikbaar.

Wat is er te doen?

Wij laten grote en kleine gasten een fijne vakantie beleven, bekijk hiervoor ons faciliteitenoverzicht. Op zoek naar leuke tips in de omgeving? Bij de receptie helpen wij je graag!

Aluna en Ardèche Festival

Het culturele evenement van de regio

Het Aluna en Ardèche Festival is een van de grootste culturele evenementen in de stad Ruoms. Dit jaarlijks terugkerende evenement vindt dit jaar plaatst op 27, 28 en 29 juni. Drie avonden lang kan je genieten van activiteiten en open lucht optredens. Het evenement is voor jong en oud leuk om te bezoeken.

Als sponsor van het Aluna Festival stopt een directe bus (lijn i) voor de ingang van RCN la Bastide en Ardèche. Dit mag je niet missen!

RCN-App

RCN-App

Kom je vakantie vieren op een RCN Vakantiepark? Download dan de app voor o.a. actuele openingstijden, recreatieprogramma, tips in de omgeving en de menukaart van de snackbar en Brasserie.

RCN Vrienden Voordeel

RCN Vrienden Voordeel

Als trouwe gast van RCN spaar jij met het RCN Vrienden Voordeel voor leuke specials en voordelen tijdens jouw verblijf op ons park. Bekijk in MijnRCN welke vouchers op jou staan te wachten.