Coronainformatie bij verblijf op RCN le Moulin de la Pique
RCN le Moulin de la Pique

RCN le Moulin de la Pique

praktische informatie

Wij zijn blij je te mogen verwelkomen bij RCN le Moulin de la Pique. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over de gang van zaken op de camping.

Route-informatie

La Pique 24170 Pays de Belvès

Route naar het park

Reistip: de snelste weg wanneer je vanuit Parijs komt via de tolsnelweg:
Blijf op de A20 via LIMOGES - richting BRIVE
Neem de Afrit: A55 '' SOUILLAC - SARLAT ''
Na deze afslag negeer je de automatische navigatie en volg je de volgende borden: Souillac, Sarlat, Bergerac, Beynac, Saint-Cyprien, Siorac
Volg vanaf de rotonde in Siorac de borden naar Belvès
Volg vanaf de rotonde Fongauffier de D710 en de borden naar Vaurez en RCN Le Moulin de la Pique
Volg de aanwijzingen in omgekeerde volgorde om terug te keren naar de snelweg.

Parkeren

op het park

KAMPEERPLAATS

Je mag één auto bij de kampeerplek op ons park parkeren, een extra auto kan op de centrale parkeerplaats buiten de slagboom gezet worden.

VERHUUR

Je mag één auto's bij de accommodatie parkeren, een extra auto kan op de centrale parkeerplaats buiten de slagboom gezet worden. 

 

 

 

Aankomst en vertrek

Belangrijke informatie

KAMPEERPLEK*

Op de afgesproken aankomstdag kun je de kampeerplaats na 13.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek zien wij graag dat de plaats voor 12.00 uur weer wordt opgeleverd. 

KAMPEERPLEK met prive sanitair*

Op de afgesproken aankomstdag kun je de kampeerplaats na 13.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek zien wij graag dat de plaats voor 11.00 uur weer wordt opgeleverd. 

De kampeerplaats 
Per plaats zijn 6 personen toegestaan inclusief kinderen tot 3 jaar. Op onze kampeerplaatsen mag het volgende geplaatst worden:

  • Eén bungalowtent, vouwcaravan of caravan met voortent.
  • Naast het hoofdkampeermiddel mogen maximaal 2 kleine tentjes geplaatst worden. Het plaatsen van een bijzettentje (max. 5m2) op de plaats is gratis.

ACCOMMODATIES*

Op de afgesproken aankomstdag kun je vanaf 15.00 uur inchecken. Op de vertrekdag ontvangen wij de sleutel graag voor 10.00 uur retour. 

 

Eindschoonmaak 

De eindschoonmaak is optioneel.  Heb je deze niet bijgeboekt, maar wil je hier wel graag in worden ontzorgt? Boek deze dan alsnog bij via MijnRCN.
Gaat je huisdier mee op vakantie? Dan is de eindschoonmaak wel verplicht en automatisch in de boeking verwerkt.

 

 

 

 

* I.v.m. rust en veiligheid voor al onze gasten gaat 's nachts de entree slagboom dicht. Daarom is aankomst tot uiterlijk 23.00 uur mogelijk en vertrek vanaf 7.00 uur.

 

Goed om te weten

Voor een heerlijk verblijf

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de receptie. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op een parkeerterrein buiten de slagbomen. Het zwembad is uitsluitend voor overnachtende bezoekers, helaas niet voor dagbezoek.

Huisdieren
Huisdieren, zoals een hond, zijn toegestaan, aangelijnd en gevaccineerd (max. 1 per plaats).  Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht, per dier. 

In accommodaties alleen van toepassing wanneer deze staat aangegeven als huisdiertoegankelijk. 

Betalingsmogelijkheden op het park
Staat er nog een bedrag open dan dien je dit bedrag bij aankomst te voldoen. Je kunt op het park betalen met pin en contant. Op de receptie accepteren we ook creditcards.

Gratis WiFi

WiFi is gratis voor alle devices (apparaten). Wil je een snellere verbinding, probeer dan het premium WiFi-pakket. Bekijk hier hoe het werkt. 
Op RCN Port l'Epine en RCN les Collines de Castellane is geen premium WiFi beschikbaar.

Wat is er te doen?

Wij laten grote en kleine gasten een fijne vakantie beleven, bekijk hiervoor ons faciliteitenoverzicht. Op zoek naar leuke tips in de omgeving? Bij de receptie helpen wij je graag!

RCN-App

RCN-App

Kom je vakantie vieren bij RCN? Download dan de de app voor o.a. actuele openingstijden, recreatieprogramma, omgevingstips en jouw persoonlijke Vrienden Voordeel.

RCN Vrienden Voordeel

RCN Vrienden Voordeel

Met het RCN Vrienden Voordeel spaar je voor aantrekkelijke kortingen. Tijdens je vakantie geniet je van aanbiedingen, te verzilveren in de horeca of elders op het park.