Camping de Noordster middenin Nationaal Park Dwingelderveld

RCN Campings in Drenthe

Kampeervakantie midden in de Drentse natuur

Op een RCN Camping in Drenthe geniet je optimaal van je kampeervakantie. Kamperen in Drenthe betekent genieten van prachtige ongerepte natuur en ruimte, maar ook van cultuur en sfeervolle dorpjes.

Kamperen in Drenthe
Tussen de romantische Drentse brinkdorpen ligt RCN Camping de Noordster, middenin Nationaal Park Dwingelderveld. En RCN Camping de Roggeberg grenst direct aan Nationaal Park Drents-Friese Wold, op de grens met Drenthe. 

Kom kamperen op een RCN camping in Drenthe!

Kies je RCN camping in Drenthe
Kamperen in ongerepte natuur
RCN de Noordster

RCN de Noordster

Camping RCN de Noordster ligt midden in het Nationaal Park Dwingelderveld en de camping is onderdeel van dit beschermde natuurgebied in Drenthe. Het pittorreske Dwingeloo ligt om de hoek.

RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg

RCN camping de Roggeberg grenst direct aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold, een prachtig natuurgebied in Drenthe en Friesland waar de natuur haar eigen gang gaat.

Altijd wat te doen in Drenthe

Uitstapjes en activiteiten in Drenthe

Camping RCN de Noordster bevindt zich in een deel van Drenthe dat bekend staat om haar romantische brinkdorpen, bijzondere natuur en vele bezienswaardigheden. Overal in Drenthe liggen fiets- en wandelpaden. Je bezoekt natuurlijk de hunebedden, kamp Westerbork, het gevangenismuseum in Veenhuizen en ook een dagje naar Wildlife Adventure Zoo in Emmen mag eigenlijk niet ontbreken aan je kampeervakantie in Drenthe. Je vindt al onze tips terug in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in Drenthe.