#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN campings in Friesland: Kampeerplaatsen op camping de Potten ende Roggeberg

RCN Campings in Friesland

Beleef de Friese meren of het Drents-Friese Wold

Geniet optimaal van je kampeervakantie op onze campings in Friesland. RCN de Potten ligt direct aan het Friese Sneekermeer, een watersportparadijs voor jong en oud. Een ideale camping voor zeilers of liefhebbers van varen met een motorboot op de Friese meren. In het Friese Appelscha ligt camping RCN de Roggeberg, grenzend aan Nationaal Park Drents-Friese Wold. 

Kamperen in Friesland

Beleef de Friese natuur tijdens je kampeervakantie op een ruime kampeerplaats op een RCN Camping in Friesland.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud
Kies je RCN camping in Friesland
Vakantie midden in de Friese natuur

RCN de Potten

Camping aan het Friese Sneekermeer

camping RCN de Potten in Friesland

 

Camping in Sneek, Friesland aan het Sneekermeer

RCN de Potten is ons camping in Sneek. Het vakantiepark is schitterend gelegen, direct aan het water van het Sneekermeer. Als je van watersport houdt zit je dus helemaal goed op deze camping aan het Sneekermeer

Ideaal voor zeilfanaten en watersporters in Friesland

RCN de Potten ligt aan het Sneekermeer: ideaal voor zeilfanaten en watersporters. De omgeving is ook geschikt voor natuurliefhebbers. Daarnaast zijn er in de buurt historische bezienswaardigheden.

RCN de Roggeberg

Camping in het Drents-Friese Wold bij Appelscha

Camping Appelscha en het Drents-Friese Wold

In Appelscha vind je RCN de Roggeberg. De ligging van deze camping in Appelscha is echt uniek. Middenin de schitterende natuur van het Drents-Friese Wold. Deze Camping RCN de Roggeberg in Friesland is daarom perfect voor het maken van heerlijke wandel- en fietstochten door de schitterende natuur!

Friese camping centraal in het noorden

RCN de Roggeberg ligt centraal in het noorden van het land. Dichtbij grote attracties, bezienswaardigheden, natuurgebieden en steden van Drenthe, Friesland en Groningen zijn vlot bereikbaar.

Altijd wat te doen op een van onze campings in Friesland!

Uitstapjes en activiteiten in Friesland

Nergens anders in Nederland vind je zo'n wijds landschap als in Friesland. Grote delen van de provincie hebben nog hun oorspronkelijke landelijke karakter behouden: een groen landschap doorsneden door vaarten en meren. Deze Friese wateren bieden veel mogelijkheden voor zeilfanaten en watersporters. Verder is de omgeving ideaal om fietsend of rustig rondtoerend met de auto te ontdekken, ideaal voor natuurliefhebbers. Onderweg kom je langs fraaie dorpen en steden, met verschillende historische bezienswaardigheden. Ook de geschiedenis- en cultuurliefhebber kan zich dus goed vermaken in de omgeving van RCN de Potten. In de omgeving van RCN de Roggeberg is ook genoeg te beleven. Met kids op stap? Dan is is Attractiepark Duinen Zathe leuk voor het hele gezin. En wat dacht je van een dagje naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen? Ontdek de omgeving fietsend of wandelend. Voor mountainbikers staan de mooiste ATB routes uitgestippeld. Ook zijn er genoeg culturele uitjes in de buurt. Bezoek de hunebedden, kamp Westerbork of brinkdorp Orvelte. Bekijk de tips in de omgeving van RCN de Roggeberg.