Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN la Bastide en Ardèche

Camping RCN la Bastide en Ardeche is geopend tot 1 november. Wel is het reisadvies voor het gebied waarin RCN la Bastide en Ardeche zich bevindt op advies van het ministerie van Buitenlandse Zaken aangepast naar code oranje. Als je toch wilt verblijven op deze camping  is het advies bij thuiskomst in Nederland om 10 dagen in (thuis)quarantaine te gaan.

Je bent dus nog steeds van harte welkom, maar boek je liever je vakantie om naar een ander RCN Vakantiepark in Frankrijk of Nederland dan bieden wij de gratis omboekregeling aan. Neem hiervoor contact op met ons Contact Center: 085 0400 700.
Omboeken kan in dezelfde periode en op basis van beschikbaarheid. Omboeken is gratis, m.u.v. eventuele extra kosten door prijsverschil. Er wordt geen restitutie gegeven. 

Kom je op vakantie bij RCN la Bastide en Ardèche dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Franse overheid aan die wij op de voet volgen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust die je op RCN la Bastide en Ardèche ervaart, maakt het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN la Bastide en Ardèche heeft getroffen voor een veilige vakantie

 • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. Voor iedereen zijn veiligheid is het belangrijk dat deze aanwijzingen opgevolg worden. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
 • Alle gasten houden 1 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN. In Frankrijk geldt dat kinderen van 7 jaar en ouder ook die afstand onderling moeten bewaren.
 • Voor de horeca, het terras en de sanitairgebouwen gelden vergelijkbare protocollen als in Nederland, maar er zijn een paar verschillen. Meer informatie over de horeca, zwemmen, animatie etc. lees je op deze pagina.
 • De maximale groepsgrootte is tien personen, onze animatieprogramma's zullen hierop worden aangepast.

 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiënemaatregelen genomen rondom schoonmaak.
 • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
 • Mondkapjes zijn vanaf 11 jaar nodig. Op 13 juli is door de Franse overheid besloten dat het dragen van een mondkapje in alle gesloten ruimtes verplicht is. Neem ze al mee als je naar Frankrijk gaat, je hebt ze nodig in bijvoorbeeld de receptie, sanitairgebouwen, restaurants of bij een tankstation.

Kamperen en huren

op RCN la Bastide en Ardèche

Aankomst

Heb je bij ons op het park een accommodatie gehuurd, dan willen we je vragen om ons je aankomsttijd door te geven via telefoonnummer 0033 (0)4 69030006, uiteraard zodra je je aankomsttijd weet. Wij geven je dan instructies over de aankomstprocedure zodat je niet onnodig hoeft te wachten. Met dit nummer kan je ook gedurende je verblijf contact opnemen voor vragen en om bijvoorbeeld te reserveren voor de brasserie. 

 

Bij aankomst en tijdens het verblijf op het park vragen we je daarnaast om met één persoon de receptie binnen te gaan en zo nodig buiten op 1 meter afstand van elkaar te wachten als er al een andere gast in de receptie aanwezig is. Dit vragen wij om zo min mogelijk mensen tegelijk in onze receptie bij elkaar te hebben en de 1 meter afstand in de receptie te kunnen garanderen.

 

Kamperen

Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitairgebouw aanwezig mogen zijn om de 1 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen op de camping duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij gezinnen zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.

Mondkapjes zijn vanaf 11 jaar nodig. Op 13 juli is door de Franse overheid besloten dat het dragen van een mondkapje in alle gesloten ruimtes verplicht is, dus ook in de sanitairgebouwen. Mondkapjes zijn eventueel tegen kostprijs aan te schaffen op de camping.

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN la Bastide en Ardèche? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen op een centrale plaats in de accommodatie achter te laten.

 

 

De receptie

De receptie

Bij aankomst en tijdens het verblijf op het park vragen we je om met één persoon de receptie binnen te gaan en zo nodig buiten op 1 meter afstand van elkaar te wachten als er al een andere gast in de receptie aanwezig is. Dit, om zo min mogelijk mensen tegelijk in onze receptie te hebben en de 1 meter afstand in de receptie te kunnen garanderen.

Speeltuinen

Speeltuinen

Onze speeltuinen zijn geopend. Ook hier geldt de 1 meter afstand maatregel voor kinderen van 7 jaar en ouder. Ook zit er een maximum aan het aantal personen die tegelijkertijd in de speeltuin aanwezig mogen zijn. De capiciteit is afhankelijk van de grootte van de speeltuin (1 persoon per 4 vierkante meter). Er zullen hierover bordjes hangen in de speeltuinen. 

Brasserie en terras

Brasserie en terras

Onze brasserie en terras zijn geopend en ingericht op de 1 metersamenleving.  Vooraf een tafel reserveren in onze brasserie (met je eigen gezin) is noodzakelijk. Voor het terras hoef je niet te reserveren.
Betaling in de brasserie bij voorkeur met pin en op het terras uitsluitend met pin.

Zwemmen

Op het park en in de omgeving

Naast de standaard zwembadregels gelden ook nog de volgende voorzorgsmaatregelen:

 • Douche en verkleed je bij je accommodatie of kampeerplaats.
 • Desinfecteer je handen voor binnenkomst.
 • Indien je keel- of luchtweg klachten, verkoudheid of koorts hebt kom dan niet zwemmen.
 • Ligbedden zullen niet aanwezig zijn bij het zwembad.
 • Bij drukte kan er besloten worden te werken met tijdslots van 30 minuten.

 

 

Het zwembad

Het zwembad

De Franse zon is heerlijk, af en toe een plons in het zwembad ook!  Er mogen 325 mensen tegelijk gebruik maken van het zwembad. Bij grote drukte werken we met tijdslots, zodat iedereen de verkoeling op kan zoeken.

 

Wat is er te doen in de omgeving?
Omgeving

Omgeving

In de Ardèche is er volop ruimte in de natuur, met bergwandelingen en fietsroutes. Je vindt er authentieke dorpjes en pittoreske strandjes aan de Ardèche. En het leukste strandje ligt natuurlijk op de camping.

Tips in de omgeving

Tips in de omgeving

In de Ardèche kun je de keuze maken om de drukte op te zoeken of te vermijden in actieve stadjes of kleine dorpjes. Er zijn veel gezinsactiviteiten zoals canyoning, kanotochten en fietsroutes. De zwem-spots zijn uitdagend door de rotsen waar je vanaf kunt springen, kunt uitrusten en verkoeling kunt zoeken. Leuke kleine terrasjes op dorpspleintjes geven je de ruimte om op afstand van een versnapering te genieten.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN la Bastide en Ardèche
1 Route d'Ales-D111 Sampzon, 07120 Ruoms
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail