Vakantiehuisje tijdens Sinterklaas

De perfecte keuze voor een gezellige familieweek

Het is weer die tijd van het jaar waarin we allemaal uitkijken naar het vieren van Sinterklaas op pakjesavond. En wat is er nu gezelliger dan dit te vieren in een vakantiehuisje met de hele familie? Een huisje huren voor Sinterklaas is de perfecte manier om tijd door te brengen met je dierbaren, terwijl je geniet van het comfort en de privacy van je eigen ruimte.

Besluit je op het laatste moment om er toch even tussenuit te gaan? Bekijk dan hier de meest aantrekkelijke last minute aanbiedingen. Korting is direct verwerkt in de prijzen.

 

 

Sinterklaas in de RCN Brasserie

Sinterklaas in de RCN Brasserie

In het Sinterklaasweekend van 2 & 3 december pakken we ook uit in onze brasserie. Van schoen zetten tot smullen van een heerlijke coupe pepernoot!

Waarom een vakantiehuisje huren in het Sinterklaasweekend?

Samen genieten in een ontspannen vakantiesfeer

Huur je een vakantiehuisje bij RCN dan geniet je met je familie van een vrije omgeving met comfort. Je kunt zelf koken, spelletjes spelen en gebruik maken van alle parkfaciliteiten.


Wist je dat alle huisjes bij RCN zijn voorzien van Chromecast. Zo stream je tijdens dit weekend de leukste Sinterklaasfilms. In de omgeving van onze parken worden tijdens het Sinterklaas weekend de leukste activititeiten georganiseerd. Kan je niet wachten? Kom dan gewoon tijdens de intocht van Sinterklaas in het weekend van 18 november. Hier zijn de leukste intochten in de buurt van onze parken:

RCN de Potten Sneek
RCN de Roggeberg Appelscha en Oosterwolde
RCN de Noordster

Assen en Steenwijk

RCN de Jagerstee

Epe

RCN het Grote Bos

Doorn en Driebergen

RCN Zeewolde

Zeewolde (glutenvrije piet aanwezig)

RCN Topperhoedje

Ouddorp

RCN de Schotsman

Kamperland

RCN de Flaasbloem

Chaam en Breda

Kies hier jouw favoriete park
  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud