Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Lekker eten in Restaurant de Flaasbloem in Chaam
Lekker eten Brasserie 't Smokkelstrand in Chaam
Lekker eten via onze afhaal- en bezorgservice
Lekker eten Brasserie 't Smokkelstrand in Chaam

Onze sfeervolle brasserie

Altijd gezellig genieten

Je bent van harte welkom bij brasserie 't Smokkelstrand. Voor een kop koffie, een overheerlijke lunch of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras met vrienden en familie te genieten van een borrelplank of een heerlijke sorbet. In het restaurant en op het terras kun je gebruikmaken van gratis WiFi.

Door de Corona maatregelen zijn we momenteel niet geopend, maar er is een afhaal- en bezorgservice. Bekijk onze bezorgservice-menukaart-corona.

Tip: Vanaf november tot eind maart zijn we iedere vrijdagmiddag en -avond, zaterdagmiddag en -avond en zondagmiddag geopend!

Binnentuin met pizzaterras

Zelf pizza's bakken in een steenoven

Is er binnenkort een feestje of wil je eens een gezellige avond met vrienden of familie organiseren? Maak dan eens gebruik van ons pizzaterras gelegen in onze binnentuin! Heerlijk zelf het deeg uit rollen of toch voor het gemak een kant en klare bodem gebruiken? Beide opties zijn bij ons mogelijk! Alleen de basis ingrediënten of toch het luxe pakket? De keuze is aan jou. Je kunt het pizzaterras reserveren vanaf 10 personen.

 

Ben je klaar met het versieren van de pizza, dan staat er een traditionele op hout gestookte oven voor je klaar. Hier is het de kunst om de pizza door middel van een vloeiende beweging en genoeg bloem van de schep te laten glijden. Door hierna de pizza regelmatig te draaien wordt hij prachtig goudbruin! Loopt het water je ook al in de mond?

Diner of buffetten met een groep

Groepen vanaf 20 personen

RCN de Flaasbloem biedt verschillende vergaderarrangementen aan. Deze kun je zelf aanpassen naar behoefte. Zo kun je kiezen uit verschillende lunch- en dinerbuffetten, ontbijtbuffetten  of het sfeervolle pizza terras. 

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Ruben Roessen via 088 166 5709.

 

Capaciteit

Onze serre kan voor een privé gezelschap gereserveerd worden en biedt ruimte aan +/- 30 personen.

De brasserie kan in diverse periodes voor een privé gezelschap gereserveerd worden en biedt ruimte aan +/- 160 personen.

Voor scholen en andere grote groepen is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze grote recreatiezaal.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail