#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN de Flaasbloem
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Recreatie voor iedereen

Van alles te beleven bij RCN voor jong en oud

Kom je vakantie vieren bij RCN? Op ons vakantiepark is altijd wat te doen, dus je hoeft je geen moment te vervelen! In de vakanties hebben we het allerleukste recreatieteam dat iedere keer weer een fantastisch programma voor jou samenstelt.

Extra leuk zijn onze vriendjes Alex Avontuur en Speurhond Sammy! Samen met Alex en Sammy beleef je de vetste avonturen! 

 

Binnen en buiten de vakantieperiodes kan je zelf op pad met de kruimelpadpas voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar. 

 

Inschrijven voor recreatieactiviteiten
Nieuw dit jaar is dat je voor sommige activiteiten in moet schrijven. Dit om te voorkomen dat we te veel deelnemers krijgen. Inschrijven kan via deze link of klik op de knop inschrijven. 

zaterdag 4 februari
10:30
Knutselclub

Brasserie 't Smokkelstrand

Het recreatieteam staat weer klaar om samen met jou te gaan knutselen! Vandaag gaan we een stoere leeuw maken. Zien we jou zo in de brasserie?

zaterdag 4 februari
14:00
Het Mega Kleurfestijn

Brasserie 't Smokkelstrand

Heb jij altijd als eens op de vloer willen tekenen en kleuren? Dit is je kans! We gaan samen een mooie grote tekening op de vloer van de brasserie maken.

zaterdag 4 februari
15:30
Schatgraven

schatgraafveld

Alex Avontuur en Speurhond Sammy zijn samen op pad gegaan om schatten te zoeken. Nu hebben zij de plek gevonden waar een hele kostbare schat begraven ligt. Deze schat bestaat uit allemaal speurmunten. Echter om deze schat te kunnen verdienen, moet je op zoek gaan naar de munten. Vind je een speurmunt? Dan mag je deze houden! De speurmunten kun je namelijk inwisselen voor super-mega-coole Alex & Sammy cadeautjes bij het recreatieteam, wanneer zij bij activiteiten in de brasserie aanwezig zijn. Wil jij weten welke cadeautjes je allemaal kunt verzamelen? Kom dan naar de brasserie, want daar hangt een Speurmunten Schatlijst waar alle te verzamelen Alex & Sammy cadeautjes op staan!

zaterdag 4 februari
19:00
Family Game Night

Brasserie 't Smokkelstrand

Voor groot en klein, dik en dun, samen of alleen, kortom; voor iedereen! Het recreatieteam heeft voor deze avond alle gezelschapsspellen uit de kast getrokken. Kom, samen met je andere familieleden, naar deze gezellige spelletjesavond!

zondag 5 februari
10:00
Vakantiekerk | Online

Voor RCN horen vakantie, vrije tijd, betrokkenheid en aandacht voor levensvragen bij elkaar. Dat is de reden dat de Vakantiekerk al ruim 60 jaar wordt gehouden. . Volgend jaar wordt er weer een Vakantiekerk bij ons op het park georganiseerd. Om iedereen tot die tijd te voorzien van een mooi en goed alternatief hebben we via de volgende link, www.rcn.nl/vakantiekerk, een aantal online kerkdiensten op een rij gezet. Ook zijn er voor de kinderen knutselwerkjes en bijbelverhalen beschikbaar.

zondag 5 februari
10:30
Knutselclub

Brasserie 't Smokkelstrand

Het recreatieteam staat weer klaar om samen met jou te gaan knutselen! Vandaag gaan we ons eigen bloempotje versieren met verf. Zien we jou zo in de brasserie?

zondag 5 februari
14:00
Apenstreken

't Smokkelstrand

Kun jij net zo goed slingeren als een aap? En kan niemand jou te pakken krijgen? Kom dan dit coole spel, samen met het recreatieteam, spelen!

zondag 5 februari
15:30
FilmFeestje

Brasserie 't Smokkelstrand

Vanmiddag tovert het recreatieteam de brasserie om tot een echte bioscoop! Op een super-mega-grote tv gaan we naar de film ‘De Bellinga’s huis op stelten’ kijken. Wil jij deze film ook graag zien? Kom dan naar het FilmFeestje en kijk gezellig met ons naar de film!

zaterdag 11 februari
10:30
Knutselclub

Brasserie 't Smokkelstrand

Het recreatieteam staat weer klaar om samen met jou te gaan knutselen! Vandaag gaan we een superleuke spin maken. Zien we jou zo in de brasserie?

zaterdag 11 februari
14:00
Familie Teqbaltoernooitje

plein

Tafeltennissen, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Het is namelijk elke keer een verrassing welke sport er aan bod komt. Dit keer kun je ook nog tegen je papa of mama spelen! Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem je papa of mama dan mee naar het plein!  

zaterdag 11 februari
15:30
Fun2Dance

Brasserie 't Smokkelstrand

Het recreatieteam gaat vanmiddag weer uit zijn dak op de allerleukste hits! Ben jij benieuwd welke dansjes we vandaag gaan dansen? Kom dan naar de Fun2Dance en swing met ons mee!

zondag 12 februari
10:00
Vakantiekerk | Online

Voor RCN horen vakantie, vrije tijd, betrokkenheid en aandacht voor levensvragen bij elkaar. Dat is de reden dat de Vakantiekerk al ruim 60 jaar wordt gehouden. Volgend jaar wordt er weer een Vakantiekerk bij ons op het park georganiseerd. Om iedereen tot die tijd te voorzien van een mooi en goed alternatief hebben we via de volgende link, www.rcn.nl/vakantiekerk, een aantal online kerkdiensten op een rij gezet. Ook zijn er voor de kinderen knutselwerkjes en bijbelverhalen beschikbaar.

zondag 12 februari
10:30
Knutselclub

Brasserie 't Smokkelstrand

Het recreatieteam staat weer klaar om samen met jou te gaan knutselen! Vandaag gaan we een speciale bloem maken. Zien we jou zo in de brasserie?

zondag 12 februari
14:00
Bospret | Het Grote Oversteek Spel

Wildenberg

Het recreatieteam vindt het superleuk om in het bos te spelen! Dit doen zij het liefst met alle kids op het park. Het recreatieteam heeft voor vanmiddag dan ook een superspannend bosspel verzonnen. Durf jij dit spel, samen met hen, te spelen? We verzamelen op het plein bij het buitenpodium en gaan dan gezamenlijk naar de Wildenberg.

zondag 12 februari
15:30
Alex & Sammy Creations

Brasserie 't Smokkelstrand

Alex Avontuur is vandaag in een hele creatieve bui. Samen met Speurhond Sammy wil hij alles een make-over geven. Zo hebben ze bedacht om hun eigen rugtasje, een folie kleurplaat of vlieger in te kleuren! Of wat dacht je ervan om met verf in de weer te gaan en je eigen canvasschilderij of vogelhuisje te maken?! Wil jij ook zo’n super-mega-cool Alex & Sammy knutselwerkje maken? Kom dan naar de brasserie en knutsel gezellig met ons mee!

 

Let op! De prijs voor een Alex & Sammy knutselwerkje bedraagt €3,- p.p. Dit bedrag dien je bij aanvang van de activiteit te betalen. Er kan alleen met de pin betaald worden.

Ken jij Alex&Sammy?

Samen met de kinderen gaan ze op kruimelpadavontuur! Doe jij met ons mee en word je een echte kruimelheld? Komend seizoen zijn we er weer met natuurlijk de Kruimelpadclub!

Lees meer!