Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Een familieweekend organiseren?

Laat je inspireren

Is het jouw beurt om een familieweekend te organiseren? Als je een familieweekend organiseert moet je met veel wensen rekening houden. Wij helpen je daar graag bij. Of je nu met 5,10 of met meer dan 25 personen op pad gaat, er zijn op RCN de Noordster genoeg opties die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Er is een groepsaccommodatie voor 24 personen, maar ook kun je verschillende bungalows of kampeerplekken bij elkaar reserveren. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden voor jouw ideale familieweekend.

Gezellig een dagje weg met zijn allen? Onze faciliteiten zijn ook zeer geschikt voor een familiedag!

Bekijk de mogelijkheden
Kies je voor een groepsaccommodatie, aparte bungalows of kampeerplaatsen?
Groepsaccommodatie de Komeet

Groepsaccommodatie de Komeet

De Komeet is een leuke groepsaccommodatie voor groepen tot 24 personen. Volop ruimte om samen te genieten van het familieweekend én een groot voordeel: elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. 

Verblijf in een accommodatie

Verblijf in een accommodatie

Je kunt er voor kiezen om in verschillende accommodaties bij elkaar te verblijven. Zo heb je genoeg privacy en ben je toch samen. Mail ons gerust voor de mogelijkheden.

 

Verblijf op kampeerplaatsen

Verblijf op kampeerplaatsen

Wil je liever kamperen tijdens je familieweekend? We hebben een aantal (kleinschalige) kampeervelden voor groepen. Mail ons voor alle opties.

Wat is er allemaal te doen?
Faciliteiten, tips op het park en in de omgeving
Horecamogelijkheden voor groepen

Horecamogelijkheden voor groepen

Koken voor een grote groep lastig? Wij ontzorgen jullie graag! Alles is mogelijk: van ontbijt tot barbecue of lekkere hapjes bij de borrel. Bekijk vast onze suggesties, we denken graag mee!

Faciliteiten op ons park

Faciliteiten op ons park

We hebben alles in huis voor een ideaal familieweekend. Voor het gemak hebben we een opsomming gemaakt van onze belangrijkste faciliteiten. 

De leukste tips in de omgeving

De leukste tips in de omgeving

Vanuit onze unieke locatie midden in beschermd natuurgebied breng je een bezoek aan de gezelige Drentse brinkdorpen, de schaapskooi, de radiotelescoop of een attractiepark.