Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Indoor Speeltuin in Drenthe | RCN de Noordster
Nieuw! De Indoor SpeelRuimte
Uren speelplezier bij RCN de Noordster

Nieuw! De Indoor SpeelRuimte

Uren speelplezier bij RCN de Noordster in Drenthe

De Indoor SpeelRuimte is een unieke speeltuin van maar liefst 240m² groot, geheel in het thema sterren en planeten. Ideaal voor kinderen tot 12 jaar, die hier de ruimte ontdekken. Vanuit de controlroom sturen zij samen de ruimtemissie aan. 

Om de kinderen hoef je je dus geen zorgen te maken tijdens je vakantie. Want weer of geen weer, zij vermaken zich hier wel! Kortom: speelplezier gegarandeerd!

En de ouders? Die genieten heerlijk van hun rust met een drankje op het terras, terwijl de kinderen elkaar ontmoeten in de indoor speeltuin. Op het horecaterras, in het restaurant én in de Indoor SpeelRuimte kun je gebruik maken van gratis WiFi.

P.s. Wist je dat we in de Indoor SpeelRuimte ook de leukste kinderfeestjes organiseren?

Klimmen en klauteren op planeten
Klimmen en klauteren op planeten

Klimmen en klauteren op planeten, dat is nog eens bijzonder! Van Mercurius naar Mars en van Mars door naar Jupiter en Saturnus... Kinderen beleven de Ruimte bij RCN de Noordster.

Kinderen voelen zich een échte astronaut
Kinderen voelen zich een échte astronaut

Via verschillende ruimtestations hebben kinderen contact met elkaar. Vanuit de controlroom wordt de hele missie aangestuurd. De kinderen gaan helemaal op in het thema, compleet met astronautenpakjes.

Springen op de zon
Springen op de zon

Bij RCN de Noordster kan het! Dat kunnen niet veel kinderen zeggen na afloop van hun vakantie.

Planetenvoetbal
Planetenvoetbal

Speciaal voor de wat oudere kinderen is er planetenvoetbal. Zij kunnen samen lekker een balletje trappen in de unieke glow in the dark pannaruimte.

Overdekte zandbak
Overdekte zandbak

En niet alleen binnen is speelplezier gegarandeerd... Buiten is er een overdekte zandbak waar zelfs met slecht weer de mooiste zandkastelen gebouwd kunnen worden. Dus weer of geen weer, bij RCN de Noordster hoeven kinderen zich nooit te vervelen.

Spelen in de BouwRuimte
Spelen in de BouwRuimte

In de BouwRuimte kunnen de kinderen hun creativiteit kwijt. Met de grote blokken maken ze de mooiste creaties. Van Ruimteschip tot Ruimtekasteel: hier kunnen zowel de allerkleinste als de allergrootste kinderen zich uren vermaken. 

Prijzen en openingstijden
Prijzen en openingstijden

Parkgasten hebben gratis toegang, op vertoon van de Kruimelpadpas. Ook inwoners en toeristen uit de omgeving zijn welkom. Entreekaarten zijn te koop bij de receptie voor €2,50 per kind (ouders/begeleiders gratis). De Indoor SpeelRuimte is dagelijks geopend. Bekijk hier de actuele openingstijden.

 

 

De Indoor SpeelRuimte is mede mogelijk gemaakt middels een subsidietoezegging in het kader van POP3 uitvoering LEADER Zuid-West Drenthe.


Wist je dat...

... we ook de állerleukste kinderfeestjes organiseren? Wij zorgen ervoor dat jouw kind een onvergetelijk kinderfeestje krijgt. Wat dacht je van een voetbalfeestje? Of een midgetgolffeestje?

Bekijk mogelijkheden
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Noordster
De Noordster 105, 7991 PB Dwingeloo
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail