Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

De Indoor SpeelRuimte

Uren speelplezier bij RCN de Noordster in Drenthe

De Indoor SpeelRuimte is een unieke speeltuin van maar liefst 240m² groot, geheel in het thema sterren en planeten. Ideaal voor kinderen tot 12 jaar, die hier de ruimte ontdekken. Vanuit de controlroom sturen zij samen de ruimtemissie aan. Om de kinderen hoef je je dus geen zorgen te maken tijdens je vakantie. Want weer of geen weer, zij vermaken zich hier wel! Kortom: speelplezier gegarandeerd!

En als ouders? Die genieten heerlijk van hun rust met een drankje op het terras, terwijl de kinderen elkaar ontmoeten in de indoor speeltuin. Op het horecaterras, in de brasserie én in de Indoor SpeelRuimte kun je gebruik maken van gratis WiFi.

Klimmen en klauteren op planeten

Klimmen en klauteren op planeten

Klimmen en klauteren op planeten, dat is nog eens bijzonder! Van Mercurius naar Mars en van Mars door naar Jupiter en Saturnus... Kinderen beleven de Ruimte bij RCN de Noordster.

Kinderen voelen zich een échte astronaut

Kinderen voelen zich een échte astronaut

Via verschillende ruimtestations hebben kinderen contact met elkaar. Vanuit de controlroom wordt de hele missie aangestuurd. 

Springen op de zon

Springen op de zon

Bij RCN de Noordster kan het! Dat kunnen niet veel kinderen zeggen na afloop van hun vakantie.

Planetenvoetbal

Planetenvoetbal

Speciaal voor de wat oudere kinderen is er planetenvoetbal. Zij kunnen samen lekker een balletje trappen in de unieke glow in the dark pannaruimte.

Overdekte zandbak

Overdekte zandbak

En niet alleen binnen is speelplezier gegarandeerd... Buiten is er een overdekte zandbak waar zelfs met slecht weer de mooiste zandkastelen gebouwd kunnen worden. Dus weer of geen weer, bij RCN de Noordster hoeven kinderen zich nooit te vervelen.

Spelen in de BouwRuimte

Spelen in de BouwRuimte

In de BouwRuimte kunnen de kinderen hun creativiteit kwijt. Met de grote blokken maken ze de mooiste creaties. Van Ruimteschip tot Ruimtekasteel: hier kunnen zowel de allerkleinste als de allergrootste kinderen zich uren vermaken. 

Prijzen en openingstijden

Prijzen en openingstijden

Parkgasten hebben gratis toegang, op vertoon van de Kruimelpadpas. Ook inwoners en toeristen uit de omgeving zijn (m.u.v. het hoogseizoen) welkom. Entreekaarten zijn te koop bij de receptie voor €2,50 per kind (ouders/begeleiders gratis). De Indoor SpeelRuimte is dagelijks geopend. Bekijk hier de actuele openingstijden.

 

 

De Indoor SpeelRuimte is mede mogelijk gemaakt middels een subsidietoezegging in het kader van POP3 uitvoering LEADER Zuid-West Drenthe.