RCN de Noordster | Kampeerplaats

RCN de Noordster

Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8.4 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

RCN de Noordster | Kampeerplaats

  • 10 ampère stroom
  • Watertappunt in de buurt
  • Huisdieren toegestaan

Er zijn twee type kampeerplaatsen: graskampeerplaatsen en boskampeerplaatsen. De kampeerplaatsen op de velden hebben een grasondergrond en noemen we graskampeerplaatsen. Op open plekken in het bos zijn drie kampeervelden (graskampeerplaatsen): Sterrenveld, Maanveld en Zonneveld. Op de Castorallee bevinden zich meerdere kleine kampeervelden met vier kampeerplaatsen. 

 

Alle overige kampeerplaatsen zijn boskampeerplaatsen; dit zijn individuele kampeerplaatsen aan één van de bospaden. De ondergrond is bosgrond. Bomen en struiken zorgen voor de nodige rust en privacy. Tegelijkertijd is er voldoende ruimte om van de zon te genieten.


Kampeermiddel
Per kampeerplaats mag er één kampeermiddel (met luifel) geplaatst worden + twee bijzettenten. De genoemde tarieven zijn incl. een kampeermiddel, twee bijzettenten, twee personen, gebruik elektra, CAI (indien aanwezig) en een auto.

 

Elektra
Elke kampeerplaats beschikt over een eigen elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère.

 

CAI

We hebben gras- en boskampeerplaatsen met CAI aansluiting, deze zijn aangeduid op de parkplattegrond. Het tarief voor een gras- en boskampeerplaats (met of zonder CAI) is gelijk.


WiFi
Je hebt gratis toegang tot WiFi.

 

Water

Watertappunten zijn verspreid over de camping, deze zijn aangegeven op de parkplattegrond.


Speeltoestellen
Verspreid over het terrein zijn diverse speeltoestellen en zandbakken aanwezig. Op de plattegrond zijn deze aangegeven.

 

Auto
Als je op een graskampeerplaats verblijft dien je je auto te parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. Op alle boskampeerplaatsen kan je je auto bij je eigen kampeerplaats parkeren. Voor elke kampeerplaats geldt: max. één auto per kampeerplaats. Extra auto’s kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats buiten de slagboom.

 

Huisdier

Huisdieren zijn (tegen betaling) welkom, met uitzondering op de twee huisdiervrije kampeervelden op de Castorallee (zie parkplattegrond).

Faciliteiten

Beoordelingen

Wat vonden anderen van deze kampeerplaats?
601  Beoordelingen, RCN de Noordster | Kampeerplaats
8,4 Beoordeling

Gemiddelde beoordeling

Score uit 601 beoordelingen van gasten
Ligging
8,8
Sanitair
8,1
Voorzieningen
8,3
8,3
Prima
Vakantie met heerlijk weer,een gezellig veld werd optijd gemaaid,schoon sanitair, in Komeet hebben we gegeten,waar de soep koud werd geserveerd en zij deden niets met de vriendenkring.
Ligging
8
Sanitair
9
Voorzieningen
8
Kloosterman -
beoordeeld in mei 2024
Toon meer
6
Prachtig mooi kampeerplek
Rustig mooie camping. Wij waren met de camper. Goed verzorgde plek. 1 min puntje is het sanitair. Ik vind voor de prijs die we voor een pinksterweekend hebben moeten betalen heel hoog. Het sanitair is niet in goede staat. Te lage temperatuur en wat uit de douchekop komt is een straal die meer naast je valt dan op je valt.
Ligging
9
Sanitair
2
Voorzieningen
7
Gast - beoordeeld in mei 2024
Toon meer
6,7
Erg leuk, met verbeterpunten
We hebben een heerlijk gezinsweekend gehad, waarbij de kinderen volop hebben gespeeld. De speeltuin op het veld was een hit. Echter ook wat aandachtspunten: we vonden de sanitairgebouwen vanaf deze plekken wel wat ver lopen. De binnenspeeltuin kan wel een upgrade gebruiken, sommige spelletjes doen het niet bijvoorbeeld. Er waren ook héél véél muggen en teken, dit was voor ons ook wel echt een irritatiepunt (al kun je hier als camping misschien niet zoveel aan doen?)
Ligging
8
Sanitair
5
Voorzieningen
7
Gast - beoordeeld in mei 2024
Toon meer
8
Erg mooie staanplaats goed verzorgde grasmat
We hadden het geluk met het toch mooie weer, heerlijk gefietst door de bossen en heide, prima gegeten in het restaurant vriendelijke bediening ,
Ligging
9
Sanitair
7
Voorzieningen
8
Gast - beoordeeld in mei 2024
Toon meer
Toon meer beoordelingen Ziet er goed uit, dit wordt hem.